Maandoverzicht foto’s van Instagram – Juni 2020

Happy new half year! De eerste helft van het jaar zit er op. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem met heel veel liefde achter me laat. Ook al waren er absoluut mooie momenten in dat half jaar, die koester ik ook echt wel, maar ik kijk erg uit naar weer een beetje normaal leven. Hopelijk kan dat ook weer vanaf vandaag, nu er nog meer versoepelingen zijn doorgevoerd. Maar eerst nog maar even terugkijken op de maand juni.

Spiaggia sul Balcone

De coronacrisis heeft ook zijn positieve kanten. Zo pimpten we, eindelijk na negen jaar, ons balkon. En wat ben ik blij met mijn nieuwe favoriete plekje. Als het ook maar even kan zit ik hier alleen of samen met man of kinderen. Jaren eerder moeten doen dus, maar beter laat dan nooit in dit geval.

Nieuwe wasmachine

Nooit geweten dat je zo blij kunt worden van een wastoren, maar ik werd enorm blij begin van de maand juni van mijn nieuwe wasmachine. Eindelijk heb ik ook een grote mensen wasmachine. Hiervoor hadden we namelijk een bovenlader. Overigens heeft die het negen jaar prima gedaan en hadden we hem vast nog niet vervangen als het deksel niet enorm was gaan roesten. Maar met mijn nieuwe Bosch met extra grote trommel vind ik de was nog leuker om te doen.

Hardlopen

Deze maand pakte ik ook het hardlopen weer op. Iets wat ik absoluut niet had verwacht na het lopen van de Harbourrun. Maar het is zo fijn om extra beweging te hebben op deze manier. En het opbouwen gaat best aardig. Ik probeer als het weer het toelaat, toch zeker twee keer per week te gaan.

Brood waar ga je met dat meisje heen?

Als je aan de overkant een Turkse supermarkt hebt zitten, dan haal je daar natuurlijk vers Turks brood. Alleen bedacht ik me later dat ik dat eigenlijk helemaal niet meer eet, dus we het makkelijk af hadden gekund met een kleintje. Iets wat mijn tuttebel niet erg vond trouwens, want die liep ondertussen heerlijk te snoepen van het brood.

Speeldates

De kinderen gaan weer hele weken naar school toe, wat echt heerlijk is. Niet alleen voor mij trouwens, maar ook voor hun zelf. Ze hadden vooral hun vriendjes gemist en dus werden er de eerste vrijdag meteen speeldates geregeld. Toen ze allebei thuiskwamen hadden ze elkaar best wel gemist.

Datenight

De man en ik hebben op een woensdagavond gezellig een datenight. We hebben namelijk een ticket gekocht voor de live stream van Kensington. Ondanks wat haperingen van de stream is het wel echt een supergaaf optreden. Ik hoop zo dat we naar ze toe kunnen in de Ziggodome in november.

Kapper

Voor het eerst sinds januari mag ik weer naar de kapper toe. Wat was dat nodig zeg. Niet eerder was mijn haar zolang. Ze knipt er vanaf wat nodig is en al snel blijkt dat aardig wat te zijn, maar dat valt me de andere dag, na het wassen pas op. Ik moet wel even slikken, want voor mijn doen is het vrij kort, maar het staat ook wel erg leuk. Al denkt de man hier toch echt anders over haha.

Juffenfeest

Mijn tuttebel heeft juffenfeest en ze wil zelf als eenhoorn verkleed gaan. Diadeem van ome Ali erbij, make up van mama op en niks meer aan doen. Ze was gewoon helemaal trots, zo mooi om te zien.

Skaten

Naast hardlopen probeerde ik ook nog twee keer in de week te skaten met mijn vriendin. Wat op zich best prima ging. Tot we op een zaterdag met nog twee andere meiden gingen en mijn skate besloot het te begeven. Dat was einde oefening voor mijn rollerskates. En nu ben ik heel erg op zoek naar nieuwe, want deze heb ik retour gestuurd, omdat ik ze voor geen meter meer vertrouw. Een wiel mag en kan niet zomaar afbreken. Hopelijk kan ik snel gaan kijken voor een paar RSI rollerskates.

Coronatest en thuisblijven

Mag je eindelijk naar school toe, word je heel erg neusverkouden. Het overkwam mijn binkie. Maar aangezien hij chronisch verkouden is, wilde we toch het een en ander uitsluiten. Dus onderging hij, zo dapper als hij is, de coronatest. Met gelukkig voor hem een negatief resultaat, maar daar gingen wel even drie dagen wachten aan vooraf. En in die dagen was samen lunchen op het balkon toch wel echt zijn lichtpuntje van de dag.

Kinderfeestje

Omdat mijn tuttebel jarig is aan het begin van de zomervakantie, mocht ze alvast een kinderfeestje geven. Net als vorig jaar vierden we dit ook in Monkeytown. Zo fijn als je nergens naar om hoeft te kijken. Ze is in ieder geval goed verwend door haar vriendinnen.

ONE Olympus

We bezochten weer eens de Maasvlakte. Dit keer omdat er een schip van mijn werk op een schappelijke tijd zou binnenkomen. We zagen hoe ze bij Slag Maasmond werd begeleidt door slepers en hoe ze aan de kant werd gelegd door roeiers op de ECT Delta. Mijn hart blijft daar toch echt sneller van kloppen.

En er was meer in juni

Zo herdachten we het overlijden van mijn broer, wat alweer een jaar geleden is, best onwerkelijk ook wel. Vierde ik een klein feestje, want mijn blog bestond zes jaar en ging ik eindelijk weer lekker theeleuten bij mijn moeder. Iets wat ik echt enorm gemist heb.

Vooruitblik

In juli staan er ook weer leuke dingen op de planning. Zo zie ik mijn zusje eindelijk weer (wel meteen drie keer deze maand haha), hebben de man en ik eindelijk buitenshuis een datenight, sluiten de kinderen het schooljaar af, vieren we de verjaardag van mijn tuttebel en ga ik uit eten met een vriendinnetje. Genoeg leuke dingen dus op de planning.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van de maand juni? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen