Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inpakken, de man 50 en eindelijk vakantie – Mariekes Weekly 32-2019

De laatste week voor de vakantie is voorbij, het was een fijne, maar drukke week. Met onder andere de verjaardag van de man, die 50 werd en het inpakken van de tassen. We kregen eindelijk vakantie. Je kunt alles weer lezen in een nieuwe Mariekes Weekly, die dit keer een dagje korter is in verband met onze vakantie.

Maandag

Ga ik rond acht uur ‘s avonds een rondje lopen. Normaal niet mijn ding, maar ik begin deze week vroeg met werken en om toch te blijven lopen, heb ik niet echt een andere keus.  Maar het gaat eigenlijk best goed. Voor het eerst,  sinds ik weer aan het lopen ben, tik ik de twee kilometer aan.

Dinsdag

Zoek ik alvast mijn pennen en potloden uit die ik mee wil nemen op vakantie. En ik ben echt een sucker als het gaat om pennen en potloden met teksten. Ze zijn zo leuk!

Woensdag

Maken de kinderen op de bso cocktails met stoepkrijt en wasmiddel. Erg leuk bedacht door de leidsters van de bso.

Donderdag

Eén uur ‘s nachts, ik schrik wakker en ga snel uit bed om de woonkamer te versieren. De man is vandaag jarig en wordt 50. Maar ik wil dat niet helemaal voorbij laten gaan, dus wil ik hem met ballonnen en slingers verrassen. Dat lukt gelukkig prima!!

Vandaag is ook de laatste dag werken voor ons. Al werk ik vandaag lekker een half dagje, zodat ik de middag nog even voor mezelf heb.

‘s Middags pak ik thuis alvast mijn nieuwe rugtas van Herschel in met boeken en hobbyspullen.

Tegen achten komt de buurvrouw een bakkie doen en spelen we een spelletje Ticket to Ride.

Vrijdag

Heb ik zo geen zin om te gaan lopen, maar toch ga ik, want juist nu is het zo lekker om te lopen. En dat blijkt, want het gaat echt wel heel erg lekker.

Na het hardlopen ga ik gezellig een poosje bij de nagelstyliste zitten. En ik ben weer erg blij met het resultaat. De kleur van mijn nagels past perfect bij de bloemen die de man voor zijn 50ste verjaardag kreeg van zijn werk.

Geheel volgens traditie gaan we ‘s middags lunchen om het begin van de vakantie in te luiden. We gaan weer eten bij De Beren, want sinds ze het concept hebben veranderd kun je daar echt prima eten.

Als de kinderen op bed liggen pak ik de cadeautjes voor in de auto in. Ik ben erg benieuwd hoe ze gaan reageren op de spelletjes van Smartgames.

Zaterdag

Gaan we met de kinderen nog even langs de kapper en doen we boodschappen. Daarna razen we met zijn tweeën door het huis, doet de man zijn klussen en stort ik me op de badkamer, wc en keuken. Zijn van die dingen die gedaan moeten zijn voordat we op vakantie gaan.

Als alles in de auto staat, gaan we even lekker chillen en wordt er heerlijk getekend door de kinderen. En kan ik mijn tuttebel nog even goed vastleggen, terwijl ze poppetjes tekent.

’s Avonds krijgen we nog bezoek van uit Zuid-Limburg, wat ook weer erg gezellig is. En eten we heerlijk pastasalade.

Dan was dit voorlopig de laatste blog voor de komende drie weken. Wel kun je nog meedoen aan de superleuke winactie voor een punnikwoord naar keuze.

Deze blog bevat affiliate links, voor meer info, lees de disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.