Maandoverzicht foto’s van Instagram – Februari 2020

Ondanks een extra dag is de maand februari toch ook alweer voorbij. Het was een heerlijke maand met heel veel lazy Sundays. Al lag dat meer aan het weer dan aan onze planning, alhoewel die wel vrij leeg was voor de maand februari. Maar ik maakte wel weer volop foto’s op Instagram. Ik zocht er weer tien uit.

Gek doen in de keuken

Als de mannen naar de voetbaltraining zijn, komt mijn tuttebel mij steeds vaker helpen in de keuken. Vaak hebben we dan samen de grootste lol. Foto is een beetje blurry, maar te leuk om niet te posten.


Lego kopen

Mijn bink kocht van zijn verjaardagsgeld de brandweerkazerne van Lego. Hij was zo trots dat hij genoeg gespaard had.

Naar Intratuin

Met mijn tuttebel bracht ik een bezoek aan Intratuin, waar we samen op zoek gingen naar leuke accessoires voor op mijn wandbord. Dat mislukte, maar ik hield er wel een geweldige foto aan over.

Valentijnsdag

De avond voor Valentijnsdag kreeg ik van de kinderen harten cadeau. Mijn tuttebel bedacht dat het wel leuk zou zijn als ze er ook wat op zou zetten. En ik hartje haar humor, want ik moest heel erg hard lachen om de tekst “Mama je bent een kont” en daar kon ik het dan mee doen.

Badje twee

Na zes lessen, kreeg mijn tuttebel het briefje voor badje twee. Het is zo heerlijk om te zien hoe ze geniet van de zwemlessen. Ze kijkt er echt de hele week naar uit. Iets waarvan we alleen maar hadden kunnen dromen, want ze heeft echt heel lang watervrees gehad.

We will rock you

Voor mijn verjaardag kreeg ik van de man kaartjes voor We will rock you. Onze eerste datenight van dit jaar. Het was echt zo overweldigend. In 2010 had ik de musical al gezien in Londen. Daar maakte het al zo enorm veel indruk op me en dat deed het nu weer. Vooral het nummer No One But You zorgde ervoor dat de tranen over mijn wangen rolden.

Geluksmomentje

De maand februari bestond uit meerdere geluksmomentjes, waaronder een momentje dat mijn krullen mooi uitkwamen op de foto. Iets wat ik niet heel vaak voor elkaar krijg.

Carnavalskostuums

Onze carnavalskostuums kwamen binnen. Ze zijn echt zo ontzettend gaaf, dat het jammer was dat we geen carnaval vierden. Mijn bink had een kostuum van de Mad Hatter en mijn tuttebel van Queen of Hearts. En ook ik kreeg een kostuum van de Mad Hatter, zo gaaf gewoon!

Kapper

De kinderen gaan beide naar de kapper toe en als ze dan met hun mooie gekapte haren op de bank liggen, kan ik het niet laten om ze even vast te leggen. Zoveel liefde voor deze twee.

Safaripark Beekse Bergen

Op de laatste vakantiedag van de voorjaarsvakantie brengen we een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Met dank aan mijn collegaatje die vier kaartjes had gewonnen, maar geen tijd meer had zelf te gaan. We hebben genoten van de autosafari, waarbij we zo goed als alle dieren zagen.


Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen