Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Peuterswapnl – Herfsteditie

Laura van Lauver organiseerde weer een peuterswap, de herfsteditie! Aangezien de peuterswap de vorige keer erg goed was bevallen, besloot ik er dit keer met twee mee te doen! Er zou veel tijd in gaan zitten, maar dat vond ik juist wel een uitdaging. 

Afgelopen zaterdag kwamen de peuterswaps voor Luca en Giulia binnen.  In verband met de homesale van Billy&Lilly kwam het er niet van om ze meteen uit te pakken. Maar zondagochtend maakten we dat helemaal goed. 

We begonnen met de peuterswap van Giulia. 


Een aantal cadeautjes waren ingepakt in Minnie Mouse papier en dat vond Giulia helemaal geweldig! 


De cadeautjes zijn stuk voor stuk echt uitgezocht voor Giulia. Er is goed naar haar moodboard gekeken. De pop moest meteen andere kleertjes aan. En daarna kon Erik meteen uit het boek voorlezen. Superlief dat er zoveel moeite is gedaan voor Giulia! 

Nu was Luca’s swap aan de beurt, heel fijn voor Luca, want die was echt heel erg nieuwsgierig. 


De cadeautjes waren dan ook binnen no time uitgepakt. 


Helaas viel het resultaat erg tegen. Had dit niet zien aankomen. Voor deze swap is namelijk nul moeite gedaan! En dat vind ik nogal teleurstellend. Er zijn even snel wat cadeautjes gekocht en dat was het. De tas van Paw Patrol was gelukkig wel een schot in de roos. Maar de takelwagen was helaas binnen drie minuten al kapot. En het andere cadeautje, geen idee wat het is! Luca kan er iig niet heel veel mee en dat heeft hij ook gezegd. Dat is dan wel sneu. De kralenarmband, althans als het al een armband is, want het is voor een armband echt veel te groot, is afgeraffeld en dat is echt zonde. Jammer dat mensen zich er zo makkelijk van afmaken. Doe dan gewoon niet mee, denk ik dan. Inmiddels heb ik degene die Luca had ook gesproken, maar ze had het zogezegd te druk! Sorry maar echt de meest slechte smoes ooit! Ik zal er niet langer bij stil staan. Volgende keer krijgt Luca gewoon wel een hele mooie swap 😉 

En dan hebben we uiteraard mijn eigen swaps nog, die ik zelf maakte. Ik had de eer om een swap te maken voor Fiene, de dochter van Mirjam. Zij heeft een mooie blog geschreven over de swap die ze van ons kreeg. Ik mocht ook nog een swap maken voor een peuterjochie. Wat ook wel erg leuk was om te doen, al was het zonder moodboard wel een stuk moeilijker. Maar de moeder van het peuterjochie heeft me uitgebreid bedankt voor de supergave swap. En voor die reacties doe je het dan toch! 

Hieronder wat foto’s, die ik maakte tijdens het voorbereiden van de swaps. 


Letters voor de naamslingers voor beide peuters! 


Het resultaat! Erg blij mee, al zeg ik het zelf 😉 Inmiddels weet ik van beide mama’s dat de slingers op de kamers van de kinderen hangen. 


De voorbereidingen voor de peuterswap van Fiene


De voorbereidingen voor de swap van het peuterjochie. 

Eindresultaat van beide swaps! Ik was er erg blij mee. En de moeders dus ook! Ook altijd al eens mee willen doen aan de baby- of peuterswap? In december organiseert Laura er weer eentje. 

Liefs Marieke

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 28 oktober 2016 / 3:52 pm

  Wat balen van zo’n in elkaar geflanste swap dan. Het is toch een beetje een domper. Je hebt er zelf wel heel veel werk aan gehad, echt leuk! Ik heb zelf twee keer meegedaan aan een swap en ook twee keer zelf geen leuke ontvangen. Ik ben er nu even klaar mee haha.

  • Marieke
   28 oktober 2016 / 5:39 pm

   Ja dat was zeker een domper! Dank je wel, heb idd mijn best gedaan. Ook omdat ik weet hoe leuk het is om een leuke swap te ontvangen. En ik doe pas van het voorjaar weer mee, als ik er dan nog zin in heb 😉

 2. 28 oktober 2016 / 10:28 am

  Wat zonde van de swap voor Luca zeg! Hopelijk bolgende keer beter inderdaad.. Wij hadden gelukkig niks te klagen 😉
  Doe je in december weer mee? Ik sla dan even over, die maand is al druk ggenoe.

  • Marieke
   28 oktober 2016 / 11:27 am

   Nou he Mirjam! En juist voor zo’n jochie kan je toch zoveel leuks bedenken, maar goed. Ze had het te druk dus ja! Ik moet het los gaan laten nu.
   Hahaha ik ben zo blij dat je er blij mee bent. Daar doe ik het echt voor.
   Nee december sla ik ook over. Het is dan idd al druk genoeg en Luca is dan ook nog eens jarig! Dus hij krijgt dan echt al meer dan genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.