Dag 17 De terugreis

De wekker gaat om zes uur, gelukkig ben ik daarvoor al wakker. Eigenlijk geen zin om eruit te gaan, maar ik ga toch maar. Als ik gewassen en aangekleed ben, kleed ik de kindjes aan en daarna schakel ik weer over naar de inpakmodus, want om kwart voor zeven komen ze de tent controleren. Als ik het beddengoed van de tent op de bedden leg, komt er een grote zwarte spin uitgelopen. Ineens ben ik heel erg blij dat we naar huis gaan. Het is eerder kwart voor zeven dan ik denk, maar gelukkig zijn we zo goed als klaar. En alles wordt goedgekeurd en we krijgen onze borg dan ook gewoon weer terug. 
Om half acht rijden we weg, het loopt lekker onderweg en we doen uiteindelijk maar drie korte stops. En komen om zeven uur aan bij Hotel am Weyerhof, in Kerpen. Het ziet er echt supernetjes uit en de hoteleigenaar is heel erg vriendelijk. We hebben de keuze uit een vierpersoonskamer en een familie-combinatie, een tweepersoonskamer met een badkamer en daaraan meteen weer een tweepersoonskamer met aparte bedden. Deze kamers heb ik niet gezien, omdat ze op de tweede etage lagen, maar volgens onze vrienden zagen ze er ook erg netjes uit. Onze vierpersoonskamer ligt op de begane grond en is best groot. Er staat een boxspring en daarnaast een eenpersoonsbed waar Giulia mag liggen en aan een andere muur staat nog een grote slaapbank, waar Luca op mag slapen. 

Aangezien we nog moeten eten, wil ik de hoteleigenaar vragen waar we dat het beste kunnen doen. Maar Luca is me voor en vraagt aan de beste man waar we kunnen eten in het Nederlands. Gelukkig verstaat hij het. We worden naar Gasthaus Schweitzer verwezen. En ik kan je zeggen, je kan daar superlekker eten. En echt op zijn Duits, heel veel voor heel weinig. Dus mocht je ooit een overnachting doen bij Hotel am Weyerhof, ga dan zeker eten bij Gasthaus Schweitzer.   

Rond negen uur zijn we terug bij het hotel en we leggen de kinderen meteen op bed, die eigenlijk nog verrassend snel slapen. Wij gaan niet heel veel later slapen, want we zijn gesloopt van de 1020 km die we reden in 11,5 uur inclusief pauze. 

Morgen het laatste stukje en dan zijn we weer thuis! 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen