Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Mixed feelings, lunchen en vouwwagen – Mariekes Weekly 23-2019

Met mijn gedachten nog bij onze heerlijke midweek weg, begin ik vol goede moed aan de nieuwe werkweek. Een week met mixed feelings. Enerzijds het fijne gevoel van Zuid-Limburg, anderszijds het verdriet wat ik voel voor mijn broer. Toch maken we er een heerlijke week van met onder andere een lunch met mijn binkie, qualitytime met vrienden en mijn broer met een lach en een traan. Daarnaast kochten we ook een nieuwe vouwwagen voor onze zomervakantie.

Maandag

Zoals wel vaker op maandag, vergeet ik vandaag ook weer foto’s te maken. Het begint een beetje een gewoonte te worden geloof ik. In de volgende Mariekes Weekly heb ik er wel weer eentje hoor.

Dinsdag

Brengt de man de kinderen naar school. En aangezien ze wat vroeg zijn, kunnen ze nog even heerlijk spelen op het plein.

Woensdag

Mijn tuttebel probeert een handstand te doen op de stoeptegels. Helaas gaat dit niet zo goed en heeft ze een aanvaring met de stoeptegels. Zo zonde van haar mooie koppie.

Mijn vriendinnetje haalt de kinderen op, want wij brengen een bezoek aan mijn broer, die nu best snel achteruit gaat. Wat best wel zorgt voor mixed feelings. De kinderen eten gezellig bij haar en haar gezin. Uiteraard wordt er natuurlijk ook heerlijk gespeeld of zoals mijn vriendin het noemde “vergaderd”.

Donderdag

Ben ik later thuis en eet ik apart. Omdat ik maandag weer begonnen ben met op mijn eten letten, eet ik roggepasta met bolognesesaus.

Vrijdag

Aangezien het weer vrijdag is, is het tijd voor een nieuwe fresh flower Friday. Dit keer neem ik pioenrozen mee. Ik kan nu al niet wachten tot ze gaan bloeien.

Mijn tuttebel heeft haar eerste kinderfeestje en daarom nemen de man en ik onze bink mee uit lunchen bij De Beren. Het was al enige tijd geleden, maar ze hebben het concept bij De Beren voor wat betreft interieur goed aangepakt. Ziet er echt uit als een sjieke zaak. Gelukkig blijft de kaart wel grotendeels hetzelfde. We nemen alledrie een gerecht met ei en het is echt superlekker. Echt voor herhaling vatbaar.

Zaterdag

Beginnen we lekker lui, want er is vandaag geen voetbal. Wel mag mijn tuttebel nog gaan dansen. We zouden weer een bezoek brengen aan mijn broer, maar dat kan helaas niet doorgaan, dus gaan we gezellig lunchen bij vrienden.

De kinderen spelen er gezellig in de schoonheidssalon.

Aansluitend rijden we naar Kinderdijk, waar we gaan kijken bij één van mijn geliefde Zuid-Limburgers die daar een wedstrijd mag vlaggen. Leuk om hem eens actief bezig te zien hiermee, in plaats van dat we elkaar alleen aan de telefoon hebben.

Zondag

Starten we rustig op. Ontbijten we met zijn viertjes en doen we lekker gek op muziek. Helaas voor jullie zijn daar geen foto’s van 😉

Om één uur gaan we richting vrienden in Noord-Holland. Het is er weer supergezellig zoals altijd. En de kinderen vermaken zich ook weer prima.

Ook nemen we hun vouwwagen over en zo hebben we voor onze zomervakantie lekker een nieuwe accommodatie. Nu al zin in de vakantie.

Ondanks de mixed feelings, hadden we dus best een fijne week. Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.