Week van Marieke 25-2022 – slecht nieuws, familiedag en meideneetdate

Het was een spannende en hele drukke week. We kregen slecht nieuws, de kinderen hadden familiedag van de voetbal en verder pakten we vooral heel veel in en had ik ook nog een meideneetdate. Je leest het allemaal weer in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

Vandaag mogen we weer naar het voor ons welbekende ziekenhuis in Rotterdam, waar we een gesprek hebben met een aantal specialisten. Als we klaar zijn trakteren we ons zelf op een lekker gebakje.

Op school hebben we een oudergesprek van mijn tuttebel. Ze heeft weer een lijstje in mogen vullen met zinnen en er zitten weer briljante antwoorden bij.

Dinsdag

Vandaag heb ik een mooi uitzicht vanaf mijn werkplek. Van onze vriendengroep kregen we deze grote bos met waanzinnige bloemen.

’s Avonds heb ik met de meiden van de vriendengroep weer een meideneetdate. Het eten is heerlijk en het is erg gezellig. Er wordt veel gelachen, maar ook gehuild.

Woensdag

Mijn tuttebel heeft zelf haar kleding uitgekozen vandaag en ze ziet er weer superleuk uit in haar setje van Jubel.

Ik begin de dag in de sportschool, waar ik een uur lang alles uit mezelf haal, voordat ik mag gaan werken.

Donderdag

Als verrassing voor de kinderen nemen we ze mee naar Mc Donalds, ook omdat we, na wederom een ziekenhuisbezoek, geen zin meer hebben om te koken. En de kinderen worden er blij van en dat is precies wat we nu nodig hebben.

Vrijdag

Mijn bink helpt me mee met sjouwen van de spullen voor het nieuwe huis. Hoewel we een verhuisbedrijf hebben ingehuurd, heb ik toch best nog wel wat al naar ons nieuwe plekje gebracht.

Terwijl wij bezig zijn in het huis, vermaken de kinderen zich prima met mijn telefoon.

De word is out again, de man is ziek. Helaas is kanker weer terug in ons leven, wat best hard aan is gekomen en vooral een behoorlijke domper is op ons nieuwe begin in een nieuw huis in ons nieuwe dorp.

Zaterdag

Vandaag is er familiedag op de voetbal. Mijn bink heeft een heerlijke dag met zijn team en mijn tuttebel gaat even met ons mee en mag uiteindelijk de hele dag bij haar vriendinnetje blijven. Wij pakken verder in en ruimen op.

Zondag

Na alweer een dag vol gesjouw en gedoe mogen we gelukkig aanschuiven bij vrienden voor het avondeten. De man leest hun kleine meid voor en dat moest ik natuurlijk even vastleggen.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de reacties, op Facebook of Instagram.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. elisabeth timmermans
  2 juli 2022 / 3:09 pm

  ik weet helaas hoe het voelt als je man kanker heeft, heel veel sterkte

  • Marieke
   Auteur
   3 juli 2022 / 4:13 pm

   Dank je wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen