Mariekes Monthly – Juni 2022

De eerste helft van het jaar is voorbij en wat voor een eerste halfjaar. Vooral juni spant daarin de kroon. We kregen de sleutel van ons nieuwe huis, maar we kregen ook weer een behoorlijke tegenslag voor onze kiezen. In de Mariekes Monthly van juni kun je er weer alles over lezen.

Mijn persoonlijke en blogdoelen

De maand juni was voor beide doelen geloof ik best hopeloos, maar ja een nieuw huis en heftig nieuws gaan in mijn hoofd blijkbaar niet samen. Het zorgt voor chaos, bij wie niet trouwens, maar daardoor ben ik wel even mijn doelen uit het oog verloren. Hopelijk lukt dat in juli beter.

Gezonde levensstijl

Hier kan ik kort over zijn dat was een drama. Alleen op de werkdagen was ik er bewust mee bezig, maar de andere dagen kunnen we maar beter vergeten. Gelukkig bleef mijn gewicht wel gewoon stabiel, maar dat kan ook te maken hebben met al het sjouwen en lopen wat ik heb gedaan.

Wandelen

Dat deed ik vooral van en naar de auto met heel veel spullen die naar het nieuwe huis of de stort moesten. Voor de rest heb ik eigenlijk helemaal niet voor de lol gewandeld. Dat moet dus in juli echt beter. Gelukkig valt er in ons nieuwe dorp nog genoeg te ontdekken wat dat betreft.

Boeken lezen

Gelukkig heb ik wel kunnen lezen in juni. Scheelt toch dat ik dat ’s avonds doe voordat ik ga slapen. Ik las in totaal vijf boeken en meer hierover kun je uiteraard binnenkort weer lezen op de blog.

Minder op mijn telefoon

Ok niet alle doelen heb ik verwaarloosd, al was dit wel omdat ik te druk bezig was met inpakken, schoonmaken, opruimen en verhuizen.

Wat vaker er tussenuit

In juni zijn we eigenlijk helemaal niet weggeweest. Wel kochten we een caravan, dus op die manier kunnen we ook vaker weg. Al zal dat nu niet meer gebeuren voordat we op vakantie gaan.

Samenwerkingen

Ik had een aantal mooie samenwerkingen, waaronder die met Kaya sieraden en ook nog een betaalde samenwerkingen. Verder liet ik de blog wat links liggen. Hopelijk kan ik dat in juli weer oppakken, want ik heb nog een aantal mooie samenwerkingen op de planning staan.

Blogs van juni

In juni kwamen er slechts negen blogs online. Wat de helft minder is dan normaal. Heb je de blogs gemist hier komen ze nog een keertje voorbij.

Vooruitblik

Vooralsnog heb ik geen idee wat de maand juli voor ons in petto heeft. Wel weet ik dat mijn tuttebel jarig is deze maand, dat de man en ik een jubileum kunnen vieren en dat we af gaan tellen voor de zomervakantie. Mits de gezondheid van de man het toelaat. Iets waar we heel erg hard voor gaan duimen.

Wat was voor jou het hoogtepunt van de maand juni? Ik lees het graag hieronder in de reacties, op Facebook of Instagram.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Wendy
  2 juli 2022 / 7:37 am

  Oh…. ik begrijp dat de tegenslag met de gezondheid van de man heeft te maken. Wat zal jullie leven weer op de kop staan. Net nu jullie midden in een drukke verhuizing zitten. Ik hoop dat er wel een goed behandelplan is en dat het snel weer de goede kant op gaat. Heel veel sterke gewenst.

  • Marieke
   Auteur
   2 juli 2022 / 12:16 pm

   Dat klopt inderdaad. Helaas is de kanker weer terug. En er is nu een korte behandeling met bestraling voor pijnbestrijding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen