Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Uiteten, weer goed nieuws en Sinterklaas – Mariekes Weekly #46

Uiteten met collega’s, goed nieuws en Sinterklaas! Allemaal leuke dingen die afgelopen week de revue passeerde. Maar we deden uiteraard nog meer.

Maandag

Na lang wachten krijgen we eindelijk de bso-foto’s van de kinderen binnen en ze zijn weer erg leuk geworden, vind ik zelf.

Foto’s gemaakt door Fier Fotografie.

Dinsdag

Scoor ik voor de kinderen pietenpakjes bij Albert Heijn.

Woensdag

Ik ben echt superblij met mijn nieuwe tussenjas en mijn nieuwe boots. Die echt heerlijk zitten.

Giulia komt ‘s avonds thuis met een tekening en waar anderen koppoters tekenen met hun vierde, tekent zij gewoon echt duidelijke poppetjes. Ze heeft het talent in ieder geval niet van mij.

Donderdag

Goedemorgen Rotterdam! We zijn er weer!

‘s Avonds ga ik met collega’s gezellig uiteten bij Vessel 11. Waar ik fish and chips eet.

Vrijdag

Beginnen we de dag met een ontbijtje en een beker detox thee.

Als ik de boodschappen heb gedaan, ga ik even wat fotograferen voor mijn blog over Wrap that gift. Heb jij de winactie al gezien? Deze loopt nog tot en met vrijdag.

‘s Middags neemt Luca een vriendje mee naar huis en wordt er gezellig gespeeld en film gekeken.

Ook brengen we nog even de door mij gehaakte maxicosi dekentjes voor mijn neefje en zijn pasgeboren vriendinnetje naar het Postnlpunt.

En dan is er ook goed nieuws. De man maakte een keuze tussen twee bedrijven en heeft vanaf 1 december weer een nieuwe baan, gelukkig!

Zaterdag

Als je de man vraagt om een foto te maken, dan lukt dat natuurlijk nooit alleen 😉 En zie je die gave grijze jas? Die kocht ik dus ook van de week, gewoon omdat het kan.

Het is weer tijd voor voetbal, hoewel Luca meer stil staat en in zijn eigen wereld is dan dat hij mee doet. Achteraf omdat hij baalt dat hij bij een ander team mee moet doen in plaats van zijn eigen team. En dan moet hij ook nog eens tegen zijn eigen team voetballen. Gelukkig wint zijn eigen team wel en blijven ze in hun poule gewoon bovenaan staan.

Voordat Sinterklaas begint zetten we de schoorsteen nog even in elkaar.

Na de intocht gaan we bij vrienden op visite. Wat erg gezellig is.

Uiteraard worden er ‘s avonds schoentjes gezet, maar de foto’s zijn niet echt perfect. Maar staan wel gewoon op Instagram, voor als je ze wilt zien.

Zondag

Eigenlijk moet ik hardlopen, maar ik heb migraine, waardoor ik besluit vooral niet te gaan. Wel jammer maar het is niet anders.

Als de buurvrouw komt voor haar cadeautje, ze had haar slipper gezet bij ons, willen de kinderen meteen met haar met de nieuwe knikkerbaan spelen, waarover je binnenkort meer kunt lezen.

Verder doen we heerlijk rustig aan en houden we lekker een pyjama/pietenpakkendag.

Hoe was jullie week? Genieten jullie ook zo van de Sinterklaastijd?

Volg me ook op Instagram, Pinterest en Facebook.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.