Heerlijk duurt het langst – Jill Mansell

Er zijn maar weinig schrijfsters waarvan ik alle boeken in de kast heb staan. Maar van Jill Mansell heb ik ze echt allemaal, van de eerste tot de laatste. Haar laatste boek, Heerlijk duurt het langst, kwam in april uit en lag nog voordat deze in de winkel te koop was bij mij op de mat, omdat ik het boek in januari al had gereserveerd. In deze blog kun je er alles over lezen.

Over Jill Mansell

Ben je geen chicklit-fan dan kan het zo maar zijn dat je natuurlijk nog nooit van Jill Mansell hebt gehoord. Ik zal haar hieronder even kort voorstellen. Jill Mansell is geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk. Ze is begonnen met schrijven toen ze nog in een kliniek voor neurofysiologie werkte. Inmiddels schrijft ze al jaren fulltime en heeft ze al meer dan twintig bestsellers op haar naam staan. Leuk detail, Jill schrijft nog steeds al haar boeken met een vulpen.

Pocketboekjes

Ooit begon ik met het verzamelen van de pocketboekjes, omdat ik die toen beter kon betalen dan de normale uitgaven. Daarnaast waren ze compacter en dus makkelijker om mee te nemen. Maar de laatste elf boeken die ik van Jill Mansell kocht waren wel de normale uitgaven. En stiekem vind ik het wel jammer dat ik de rest niet ook zo heb. Al zou het dan ook een allergaartje van omslagen worden, want alleen de omslagen van die laatste elf zijn al drie keer veranderd. In positieve zin trouwens, want ik vind de omslag van nu wel echt heel erg mooi, gezellig en fleurig.

Heerlijk duurt het langst

Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer?

Van begin tot eind echt een Jill Mansell

Hoewel ik altijd heel even in moeten komen in haar boeken, zeker nadat ik twintig boeken van Tamara Postma las, was het binnen no time weer als vanouds. Ieder vrij gaatje wat ik had, las ik in Heerlijk duurt het langst om te weten te komen hoe het nu zou gaan met Lainey, maar ook met Seth, Majella en Dawn. Na vier dagen tussen de bedrijven door lezen was het boek helaas al weer uit en ligt het alweer in mijn boekenkast. En mag ik weer een klein jaar wachten tot er een nieuw boek uit komt.

Van welke schrijfster wil jij echt alle boeken lezen? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

In deze blog is een affiliatelink gebruikt, als je via deze link het boek besteld, kost het jou niks extra's. Maar mij levert het wel wat op.
Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Donna
  28 juni 2020 / 9:41 am

  Superleuke tip!
  Ik heb er weer voor op mijn lijstje.. ik houd van boeken, echte boeken, omdat je dan echt iets in je handen hebt. Het staat ook zo mooi in een boekenkast! Ik lees veel thrillers van Karen Slaughter en Tess Gerritsen, maar houd ook zeker van chicklits! Lauren Weisberger is ook heerlijk lezen… net als schoenen, zeg ik: “Je kunt er nooit genoeg van hebben”. :))

  • Marieke
   Auteur
   28 juni 2020 / 10:21 am

   Hahah jij snapt het! Boeken kun je inderdaad nooit genoeg hebben! En fijn dat ik je heb kunnen inspireren met andere boeken. Karin en Tess vind ik vaak te heftig, maar misschien toch nog eens proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen