Over Marieke Blogt

Hi,

Wat ontzettend leuk dat je een bezoek aan mijn persoonlijke mama & lifestyleblog Marieke Blogt brengt. Mijn eigen plekje op het wereldwijde web.

Ik ben Marieke, getrouwd met mijn grote liefde “de man” en moeder van een olijk duo van 7 en 5. In mijn blogs beter bekend als binkie en tuttebel. Vier dagen in de week kun je me vinden bij de rederij met de mooiste kleur containers, waar ik met veel plezier werkzaam ben als transportplanner.

Schrijven doe ik al van kleins af aan. Destijds schreef ik vooral korte verhalen en gedichten, later toen Hyves helemaal hot was, schreef ik daar mijn stukjes en deelde ze voor het eerst met de buitenwereld. Waar enthousiast gereageerd werd op mijn schrijfstijl. Toen ik de man in 2010 leerde kennen ben ik gaan bloggen op een gratis wordpresspagina, maar ik wilde meer.

In juni 2014, toen hoogzwanger van mijn tuttebel, ontstond Marieke Blogt. In eerste instantie alleen maar om updates te delen over de zwangerschap en hoe het er dagelijks aan toe ging thuis, what was I thinking. Maar inmiddels ben ik gegroeid in het schrijven en komt er meer uit mijn pen dan alleen de dagelijkse beslommeringen in en rondom ons gezin. Marieke Blogt is meer dan een familie- en vriendenblog.

Op mijn blog kun je iedere maandag een weekoverzicht lezen. De andere twee dagen dat er een blog online komt kunnen nogal variëren. Het is maar net wat er uit mijn creatieve brein komt en wat voor samenwerkingen er op de planning staan. Op mijn blog kun je naast de persoonlijke artikelen, onder andere ook lifestyle artikelen lezen zoals reviews en shoplogs. Maar je vindt er ook diy artikelen met recepten of traktaties.

Naast bloggen, ben ik ook op andere manieren creatief bezig. Zo vind ik het heerlijk om te haken of bezig te zijn met mijn invulboeken. Reizen vind ik ook erg leuk al doen we dat echt wel te weinig. Ik kom graag in Italië. En sinds november 2018 kun je me nog weleens vinden in Zuid-Limburg. Daarnaast vind ik het erg leuk om citytrips te doen, maar daar komt het tot nu toe weinig van. Maar komt vast wel weer als de kinderen groter zijn.

 

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen