Action shoplog – shoppen met mijn man – never not shopping #1

Vorige week ging ik samen met Erik even naar de Action. Ik kwam erachter dat ik met hem heel anders door de Action loop, dan wanneer ik alleen ga.

Action

Ik moest nog even wat dingetjes halen bij de Action. En nog voordat ik gezegd had wat ik moest hebben, volgde er al een enorme zucht van mijn man. Shoppen vindt hij overigens geen probleem hoor, dat doet hij graag, maar de Action slaat hij graag over.

Mannenspullen

Toch kwamen we thuis met meer spullen voor hem dan voor mezelf. Nu heb ik ook niet uitgebreid rondgekeken, want daar kreeg ik de kans niet echt voor namelijk 😉

Wat kocht hij?

In de kar verdween een fles Valvoline motorolie, deze kost € 4,99. Een steek-ringsleutel maat 10 werd daar aan toegevoegd, onder het mom “je kan ze nooit genoeg hebben”. De sleutel kost € 0,75.

Nieuwe hanglamp

We kochten nog drie verschillende lampen om uit te proberen in onze nieuwe hanglamp. We kochten een gloeilamp à € 0,69, een Philips halogeenlamp à € 1,79 en nog een hele gave bluetooth multicolor led lamp, deze kost € 12,95. Thuis probeerden we die uiteraard meteen uit, maar al snel kwamen we er achter dat het eigenlijk niks is. En dus zit nu het goedkoopste lampje erin, omdat deze het mooiste licht geeft.

Wat kocht ik?

Sokken voor Luca, een doosje van drie paar voor € 2,49 en nog twee paar van Paw Patrol voor € 1,49.

Uiteraard kocht ik washitape, met dezelfde smoes als die Erik eerder gebruikte voor de steeksleutel. De washitape kost € 0,79. Ook kocht ik nog wenskaarten, waarvan één met een houten hanger, deze kost € 0,59. De kaarten in het doosje kosten € 0,94 en dan heb je er meteen tien.

Is dit alles?

Waar ik normaal veel meer mee zou nemen, bleef het nu beperkt tot deze spulletjes. Wat eigenlijk maar goed is ook, want ik heb meer ook niet nodig. Al vind ik het wel altijd erg leuk om mooie garens te scoren, maar helaas is dat ook al een tijdje wat minder bij de Action. Stiekem hoop ik nog dat de grote cake swirlz bollen binnenkort weer komen.

Wat kochten jullie als laatste bij de Action? Ik lees het graag hieronder of op Facebook of Instagram

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 5 januari 2018 / 3:28 pm

  Hoi Marieke, ik geloof het dat je met manlief anders shopt. Hé, wat handig die lampen. Daar zijn ze nog betaalbaar. Ik heb er eentje nodig voor op mijn bureau. Goede tip! Xxxx

  • Marieke
   5 januari 2018 / 9:59 pm

   Ja ze zijn echt spotgoedkoop daar. En graag gedaan hoor 😉 X

 2. 5 januari 2018 / 8:49 am

  Oh het is al even geleden dat ik er was.. Als in, voor de kerst. Weet niet meer wat ik kocht maar ik shop er ook anders met man

  • Marieke
   5 januari 2018 / 9:58 pm

   Gelukkig, dan ligt het iig niet aan mij haha

 3. 5 januari 2018 / 8:28 am

  Herkenbaar haha. Ik ging twee weken geleden naar de Action voor een familieplanner. Die was helaas uitverkocht maar ik kwam met twee tassen spullen thuis. Erg he!

  • Marieke
   5 januari 2018 / 9:58 pm

   Jammer dat die was uitverkocht. Maar erg hè? Als ik alleen was gegaan had ik ook veel meer meegenomen hoor 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen