Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Minder Marieke, goed nieuws en de babyshower – Mariekes weekly #2

De eerste werkweek van het nieuwe jaar zit er weer op. Het was een fijne week, die in het teken stond van minder Marieke, werken, lol op de kinderopvang, goed nieuws en de babyshower van mijn vriendinnetje.

Maandag

Mijn eerste officiële werkdag van het jaar en ook meteen de eerste echte serieuze dag van op weg naar minder Marieke. Speciaal voor dat laatste kocht ik voor mezelf ook een yumbox bij Lunch12, zodat ik salades en andere gezonde producten mee kan nemen naar mijn werk. Zo nam ik maandag deze heerlijke salade mee.

Dinsdag

Terwijl de kinderen zich vermaken op school en op de opvang, mag ik weer een dagje werken. Als ik een bakkie ga halen, krijg ik een leuke teatopic, die ik op Instagram post. De antwoorden die hier uitkomen zijn bijna allemaal hetzelfde. Social media is belangrijk voor de meesten, maar eigenlijk zou iedereen ook gewoon wat meer offline willen zijn. Overigens is social media voor mij wel belangrijk, zonder had ik namelijk nooit mijn man leren kennen 😉

Woensdag

De week is weer door midden. Lekker hoor. Vandaag heb ik al mijn slagarmbanden maar eens om gedaan, want sinds ik hier werk draag ik eigenlijk geen armbanden meer, wat best gek is. Dus vanaf vandaag ga ik dat ook weer meer doen. De middelste kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje en is van Liefs, Ellen. Houd mijn site in de gaten, want binnenkort volgt er een leuke winactie.

Van de kinderopvang krijg ik foto’s doorgestuurd van Giulia die in een gekke bui is. Lekker ding is het ook hè?

Donderdag

Overdag maak ik geen foto’s. Maar als ik ‘s avonds op Giulia’s kamer kom, kan ik het niet laten om haar vast te leggen. Slapende kindjes, ik zou er echt uren naar kunnen kijken.

Vrijdag

We starten lekker rustig op, brengen Luca naar school en Giulia en ik gaan samen even wat boodschapjes halen. Zo gaan we ook even naar de Action. Bij alles wat ze ziet, zegt ze “Als ik later supergroot ben, dan wil ik dit ook hebben.” Zo heerlijk om weer eens gezellig boodschappen te doen met haar.

Aanstaande zondag heb ik de babyshower van mijn vriendinnetje. Ze krijgt onder andere een luiertaart die ik zelf maak, dus daar ga ik mee verder.

Tussen de middag krijgen we goed nieuws te horen, omtrent Eriks werk, waarover ik binnenkort vast meer kan vertellen. Maar we zijn allebei in ieder geval opgelucht.

Aan het eind van de middag wordt er lekker geknutseld door de kinderen.

Zaterdag

Bij Limango bestelde ik van de week een nieuwe outfit van Looxs Revolution voor Giulia. Eerder vond ik dit nog veel te duur, maar nu was het heel erg afgeprijsd en kon ik het dus niet laten om het te bestellen.

We gaan met zijn vieren boodschappen doen. En als de kinderen de speelautomaatauto vinden, willen ze er samen in. Maar aangezien naast elkaar niet mogelijk is, gaat Luca achter Giulia zitten. Ineens valt me dan op hoe groot hij dan al is, dat hij het zo oplost. En kijk de ogen van Giulia <3

Aangezien we één lamp toch niet zo leuk vinden boven de eettafel, hebben we nog een tweede gekocht. Deze heeft Erik zaterdag opgehangen. En ik ben helemaal happy. Het wordt een steeds fijner plekje en eindelijk krijgt de leeftafel, die ik voor ogen heb, meer een plekje in huis.

‘s Avonds kijken we uiteraard Wie is de Mol? Maar wat vind ik het weer lastig zeg deze keer. Momenteel heb ik drie of toch misschien wel vier potentiële mollen. Nou ja gelukkig duurt het nog even, dus kan ik nog op onderzoek uit.

Zondag

I did it again, ik liep weer een rondje. En deze keer was het nog lekkerder dan vorige week.

Vandaag is ook de babyshower van mijn lieve vriendinnetje. Ik ben best een beetje gespannen, want ik heb het georganiseerd en ondanks dat ik echt rekening heb gehouden met haar, trek ik me vaak toch nog de meningen van anderen aan. Achteraf gezien helemaal nergens voor nodig, gelukkig.

Erik is gezellig met de kinderen op de kinderboerderij geweest.

Het weekend is weer voorbij en tijd voor een nieuwe week. Een week, die heel anders gaat zijn, dan aanvankelijk op de planning stond, aangezien ik met mijn verjaardag gewoon thuis ben in plaats van in Londen.

Hebben jullie een lekker weekend gehad?

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. Patricia
  17 januari 2018 / 10:33 pm

  Leuk dat je dan gemaakt hebt en georganiseerd. Ik ben nog nooit bij een geweest en ik heb ook nog nooit een bijgewoond. Maar je hebt goed je best gedaan.

  • Marieke
   18 januari 2018 / 11:45 pm

   Lief dat je dat zegt, dank je wel! Oh echt niet? Doen ze er bij jullie niet zo aan?

 2. 16 januari 2018 / 4:19 pm

  Wat een leuke week, ik had zondag ook een babyshower van een vriendin… toevallig, hihi

  • Marieke
   16 januari 2018 / 9:28 pm

   Oh wat grappig dat jij ook een babyshower had, leuk!

 3. 15 januari 2018 / 5:21 pm

  Ziet er gezellig uit en wat een gave lampen heb je hangen zeg! Gezellig eethoekje. Wij hebben een rustig weekendje gehad. Gerommeld in huis en weer voor het eerst na de kerstvakantie zwemles met Olivia.

  • Marieke
   16 januari 2018 / 9:27 pm

   Ja gaaf he, ik vind ze ook echt geweldig. Heerlijk!!
   Ik hoop dat Luca eerdaags opgeroepen wordt voor zwemles.

  • Marieke
   16 januari 2018 / 9:26 pm

   Ja ik kan daar zo van genieten, heerlijk gewoon. Jij ook een fijne week!!

 4. 15 januari 2018 / 9:34 am

  Ik vind je eethoek er zo leuk uitzien! Goede keuze geweest om nog een lamp op te hangen. Zo knap dat je bent begonnen met hardlopen. Ik moet voor mezelf echt nog een knop omzetten dus ik hou het voorlopig bij wandelen. Wat leuk dat ze foto’s bij de kinderopvang maken en doorsturen. Dat doen ze hier in Spanje helaas niet (tenminste niet bij het schooltje waar Zoë op heeft gezeten)

  • Marieke
   16 januari 2018 / 9:26 pm

   Dank je wel! Ja beter he zo. Vind ik ook hoor. Is net wat meer af zo.
   Wandelen kan ook fijn zijn. En jij wandelt volgens mij best veel met Zoë.
   Wat jammer dat ze dat niet doen. Hier krijg ik regelmatig foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.