Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Winters eten, mijn minime en Indian Summer -Mariekes Weekly #41

Het was weer een week voor in de boeken hoor. En dan vooral wat betreft de mooie Indian Summer, we hebben echt genoten. De kinderen hebben heel veel buiten gespeeld samen. We aten wel winterse kost, foutje bedankt, maar wel lekker. En ik zette mijn minime op de foto.

Maandag

Mogen we weer genieten van een mooie zonsondergang, na een drukke eerste werkdag van de week.

Dinsdag

Nadat we gisteren al hutspot aten, is het vandaag tijd voor erwtensoep. Gewoon omdat het kan.

Mijn mooie meisje, mijn tuttebel, maar bovenal ben je echt mijn minime. Hoewel we enorm kunnen botsen, boos en driftig kunnen doen tegen elkaar. Hebben we samen ook de grootste lol en hebben we heel vaak de slappe lach.

Woensdag

Mogen de kinderen op de schoolfoto en daar hebben ze zin in. Ik ben benieuwd hoe de foto is geworden.

Als ik op kantoor kom, ligt er een supergave beker van New York op mijn bureau. Mijn collegaatjes waren zo lief om die mee terug te nemen na hun vakantie in Amerika. Echt zo ontzettend lief. Dank je wel meiden!!

Luca mag weer lekker trainen en het gaat steeds beter.

Donderdag

Het is weer een heerlijk zomers dagje en ik ben daar dus ook op gekleed vandaag. Nog maar lekker even van genieten, zolang het kan, toch?

‘s Avonds heb ik lekker even een me-time momentje met een lekker maskertje, theetje en uiteraard een stukje chocola. Over chocola gesproken, heb je de winactie al gezien?

Vrijdag

Thee, ik vind het heerlijk, maar eigenlijk ben ik maar een saaie theedrinker. Ik drink namelijk bijna alleen maar English breakfast tea. Toch vulde ik de theedoos aan met mijn favoriete herfst- en wintersmaken van Picknick, want op regenachtige en/of koude herst/winteravonden vind ik juist deze smaakjesthee heerlijk om te drinken.

Giulia vraagt aan mij of ik haar naam wil opschrijven. En voor ik het goed en wel door heb, heeft ze haar eigen naam gewoon overgeschreven. Ze is zelf echt enorm trots. En ik nog wel een beetje meer, want ze heeft tenslotte niet de makkelijkste naam om te schrijven.

Zaterdag

Is het weer tijd voor een lekker potje voetbal. Er wordt weer gewonnen en Luca scoort zelfs weer, de knapperd!!

‘s Middags spelen de kinderen samen met Erik een spelletje ganzenbord. En ze hebben de grootste lol.

Zondag

Mag Giulia even haar nieuwe kleren en schoenen showen. Het staat haar echt superleuk. De bikerlaarsjes zou ik zelf nog wel willen hebben.

Tegen elven gaan we nog even heerlijk genieten in onze achtertuin. Er wordt zelfs nog lekker in het water gespeeld. Absoluut een cadeautje zo half oktober. Ik houd van deze Indian Summer!

Hebben jullie ook weer zo genoten van de Indian Summer?

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  • Marieke
   Auteur
   16 oktober 2018 / 9:16 pm

   Dank je wel. Gemaakt vanaf ons balkon en wat bewerkt, maar sssst 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.