Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De spannendste avonturen van De magische boomhut – Boekenkast van de kinderen #8

Het is alweer even geleden dat ik een boek uit de boekenkast van de kinderen deelden. Maar sinds we de spannendste avonturen van de magische boomhut in huis hebben, is mijn bink weer volop aan het lezen. In deze blog kun je alles lezen over dit boek.

De spannendste avonturen van De magische boomhut, Uitgeverij Deltas, ISBN 978-90-447-4875-8

Over de spannendste avonturen van de magische boomhut

In de magische boomhut ontdekken Ben en zijn zusje op één van hun tochten door het bos, plotseling een boomhut vol boeken. Waar komt die vandaan? Voordat Ben en Carolien dit kunnen uitzoeken, neemt de geheimzinnige boomhut hen mee op allerlei spannende avonturen. Zo reizen ze door de tijd naar de prehistorie, de middeleeuwen, het oude Egypte en naar de tijd van de piraten in de Caribische Zee. Ze komen oog in oog te staan met gevaarlijke dinosaurussen, gemene ridders en meedogenloze piraten. Lukt het hun om telkens weer veilig terug te keren? En van wie is die boomhut nu eigenlijk?

Voor wie is het boek?

De magische boomhut bestaat uit vier langere verhalen. Het is dan vooral geschikt voor kinderen die makkelijk een langer verhaal al kunnen lezen en dan nog steeds de verbanden kunnen blijven leggen. Daarnaast is het ook wel afhankelijk van het leesniveau. En is het uiteraard geschreven voor kinderen die er van houden om spannende avonturen te lezen en zich hier helemaal in mee kunnen laten slepen.

Wat vond mijn bink ervan?

Het was zijn eerste boek met echt lange verhalen. Hij moest er wel even in komen, maar hij lijkt de lange verhalen juist wel heel erg leuk te vinden. Laat zich ook helemaal meenemen door de avonturen in het boek. Ik vind het persoonlijk erg leuk om te zien hoe hij in het boek verdwijnt en de complete wereld om zich heen gewoon vergeet. Het feit dat hij na vijf minuten niet het boek weglegt, omdat het uit is, is ook wel prettig.

Zijn jullie kinderen ook van die avontuurlijke lezers? Je koopt de spannendste avonturen van De magische boomhut onder andere bij Vos en van der Leer, maar ook op Bol.com

In deze blog wordt gebruik gemaakt van een affiliate link, meer informatie hierover kun je vinden in de disclaimer.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.