Samenwerken & contact

Hi! Dat je op de button samenwerken & contact hebt geklikt, betekent dat je interesse hebt in mijn blog en wellicht iets wilt vragen of een samenwerking aan wilt gaan. Hoe je me kunt bereiken of wat de mogelijkheden voor een samenwerking zijn deel ik hieronder met je. 

Samenwerken

Samenwerken kan bijna altijd, het enige waar ik echt naar kijk met een samenwerking is of het ook daadwerkelijk past bij mijn blog. Is dit het geval, dan is er heel veel mogelijk. Voor veel samenwerkingen zal ik een financiële vergoeding vragen, maar barterdeals zijn ook zeker wel een optie. Mogelijke samenwerkingen kunnen zijn:

  • Link in een nieuw artikel
  • Link in een bestaand artikel
  • Productreview
  • Social Media post

Pakketje sturen?

Wil je een perspakketje sturen, dan ben je van harte welkom. Via marieke@mariekeblogt.nl kun je mijn adresgegevens opvragen. Het versturen van een perspakket gebeurt op geheel vrijwillige basis. Past het pakket bij mijn blog, dan zal ik er zeker wat mee doen. Wil je echt dat er iets over gepubliceerd wordt, laat me dat dan vooral weten in de mail die je stuurt voor het opvragen van mijn adres.

Social Media

Op social media vind je me vooral op

Is je interesse gewekt door het lezen van bovenstaande en zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je mijn mediakit opvragen? Mail me dan op marieke@mariekeblogt.nl en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen