Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Kerstcadeautjes – wat we voor elkaar kochten – never not shopping #26

Hoewel ik me ieder jaar voorneem om het bij een kleinigheidje te houden onder de boom, mislukte dat dit jaar toch echt. Dit jaar werden we alle vier enorm verwend met kerstcadeautjes, maar zoals het “gezegde” luid beter verwend dan verwaarloosd.

Inkopen

Net als voor Sinterklaas doe ik voor kerst ook altijd al op tijd inkopen. Zo kocht ik in oktober al goedkoper Lego voor de kinderen en eind november al het eerste cadeautje voor de man. Voor mezelf koop ik eigenlijk nooit iets, maar laat aan de man altijd wel weten wat ik heb gezien. En dan laat ik me door hem verrassen wat hij dan uiteindelijk onder de kerstboom legt.

Traditie

Geheel volgens traditie zit er voor de kinderen bij de kerstcadeautjes wel altijd een gezamenlijk spel. Dit deden mijn ouders altijd al bij mijn broertje en mij. En ik vind deze traditie zo leuk, dat ik die graag overneem. Daarnaast vind ik zelf spelletjes doen heel erg leuk en nu kan ik samen met de kinderen nieuwe spellen ontdekken.
Ook hebben we er een traditie aan toegevoegd, ze mochten voor het eerst kerstcadeautjes voor elkaar kopen en dat was wel echt heel leuk om te laten doen. Ik ging met mijn binkie shoppen en de man nam onze tuttebel mee.

Cadeautjes voor de kinderen

Het spel wat ze dit jaar kregen is Ticket to Ride  Mijn eerste reis. Wij hebben Ticket to Ride dit jaar ook ontdekt en het is zo ontzettend leuk, dat ik het niet kon laten om het voor de kinderen te kopen. Daarnaast was mijn bink ook al nieuwsgierig naar onze spellen, dus wie weet kan hij die, na dit spel, ook wel meespelen. Ook kregen ze een doos Lego, een winterboek van Frozen II en Donald Duck van ons. Daarnaast kocht mijn bink Bananas (verzamelspeelgoed) voor mijn tuttebel en zij kocht nog een doos Lego voor hem.

Cadeautjes voor de man

Hoewel de man nooit doorgeeft wat hij zou willen hebben onder de boom, heb ik altijd wel ideetjes. Toen Kensington in november aankondigde dat ze volgend jaar weer in de Ziggodome staan, moest ik twee kaartjes kopen. Ik printte het uit en verpakte het in een doos. Wat heb ik hier een lol om gehad. Zo leuk  als iemand echt niet weet wat hij krijgt. Daarnaast kocht ik vorige week samen met mijn bink nog een dagcrème en aftershave balsem van Biotherm Homme. Voor ons samen kocht ik ook nog een uitbreiding, Ticket to Ride Nederland.

Mijn cadeautjes

In november kocht ik voor mezelf een crossbody van Charm, het huismerk van Duifhuizen. Van hetzelfde merk hadden ze ook een shopper staan en laat mijn shopper nu net aan vervanging toe zijn vind ik, dus gaf ik door aan de man dat ik deze toch wel graag zou willen. Ook van Pandora had ik nog een hele gave bedel gezien, maar die was steeds uitverkocht. Dus toen ik zag dat de bedel weer op voorraad was, besloot ik dit meteen door te geven aan de man. Met resultaat, want de bedel pronkt nu aan mijn armband (de linker van de vier).

Zoals ik al zei beter verwend dan verwaarloosd dus. Hadden jullie ook cadeautjes onder de kerstboom of doen jullie daar niet aan? Ik lees het graag in de reacties hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.