Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

19 of 2019 – mijn dierbare herinneringen van 2019 in foto’s

Waar ik normaal gesproken op Instagram mee doe aan de 14 of 2019, zou er dit jaar een 19 of 2019 worden georganiseerd. Helaas kwam daar door omstandigheden wat tussen, maar toch, na lang spitten, heel veel selecteren en nog meer verwijderen kwam ik aan mijn 19 dierbare herinneringen van 2019. Al had ik er best een 60 of 2019 van kunnen maken met alle momenten.

Januari

In januari was ik jarig en hoewel ik ouder worden toch een dingetje vind, deelde ik uiteraard wel een verjaardagsfoto.

Februari

In februari gingen we schepen kijken op de Maasvlakte en daarna uitwaaien op het strand. Het was echt heerlijk en we moeten dit snel weer doen.

Maart

Bezochten de man en ik het concert van Di-rect bij ons in het theater. Na afloop kreeg ik het voor elkaar om op de foto te gaan met Spike en Matteo.

April

Onze vrienden waren lekker een weekje in Scharendijke op vakantie en wij gingen een dagje op bezoek. Waar ik heel veel mooie foto’s maakte van mijn gezin. Maar deze springt er toch wel echt tussen uit, mede door de tekst op de achtergrond.

Mei

In mei gingen we er zelf een midweek tussenuit, uiteraard naar Zuid-Limburg, where else? En daar mocht de kinderen samen in een reachstacker zitten, wat uiteraard helemaal geweldig was.

Juni

Is de meest zwarte maand van het jaar. Op 15 juni overlijdt mijn broer op 42-jarige leeftijd aan kanker. Veel te vroeg en veel te pijnlijk ook om hem nu al te moeten missen. Maar bij zijn uitvaart heb ik zo ontzettend veel liefde gevoeld, van alle mensen die er waren en dat was enorm mooi en emotioneel. Maar het was ook goed zo, life’s good!

Juli

Mijn vriendin en ik gaan een weekend naar Camping De Watertoren in Zuid-Limburg, gewoon gezellig samen, maar vooral om voor mij een zware periode af te kunnen sluiten. #Blondiesontour is echt zo ontzettend leuk, dat het zeker voor herhaling vatbaar is.

Op 19 juli wordt mijn tuttebel alweer vijf. Niet te geloven hoe snel de tijd vliegt.

Augustus

Staat in het teken van onze vakantie aan het Gardameer. Heerlijk uitrusten, niks moet en niksen mag. We bezoeken Salo waar mijn tuttebel flaneert over de boulevard en iedereen zijn hoofd verdraaid.

Ook bezoeken we met onze vrienden Limone sul Garda. Waar mijn vriendin en ik na negen jaar weer samen pootje baden in het Gardameer, #friendshipgoals

De kinderen hebben echt een supervakantie gehad en wij daardoor, hoe cliché, dus ook.

Op 29 augustus laat ik een tattoo zetten ter nagedachtenis aan mijn broer. Zijn levensmotto Life’s good pronkt vanaf dat moment op mijn voet en enkel. Het is zo veel gaver geworden dan ik had gehoopt.

De voetbal organiseert Ffies slapen voor JO8. Een leuke manier om elkaar te leren kennen en alvast een potje te voetballen met elkaar.

September

Begin van een nieuw schooljaar, maar ook de maand van de surpriseparty voor de man, die in augustus vijftig werd. En een verrassing was het.

Oktober

De meest sportieve maand van het jaar. Ik deed mee aan de Harbourrun en dankzij mijn collega’s redde ik de tien kilometer. Maar zonder hun, was me dat echt nooit gelukt. Daar ben ik ze echt enorm dankbaar voor.

November

Mijn bink mag afzwemmen voor zijn A-diploma en we zijn echt ontzettend trots op hem.

Eind november ga ik weer een weekend alleen naar Zuid-Limburg, waar ik echt een heerlijke tijd heb alleen, maar ook met vrienden. Er wordt heerlijk gegeten, maar ook geshopt, gelachen en gekletst.

December

De man en ik zijn deze maand acht jaar getrouwd en we gaan samen op date naar de film van Penoza.

Dat de tijd vliegt wist ik al, maar het lijkt steeds sneller te gaan. Helemaal als ik me bedenk dat mijn binkie 15 december alweer zeven is geworden.

Dit overzicht sluiten we net als vorig jaar af met de kerstfoto met mijn ouders en mijn gezin.

Wat was voor jou dé herinnering van 2019? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

 

 

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.