Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 50-2020 – schop onder mijn kont, slowcooker en Maasvlakte

Jeetje de tweede week van december is alweer voorbij. En wat voor een week, ik gaf mezelf meerdere keren een schop onder mijn kont, probeerde weer een recept uit in de slowcooker en we gingen spontaan naar de Maasvlakte toe. Je leest het allemaal weer in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

Zoals altijd begin ik de maandag met mijn online therapie. Sinds deze week is er een module aan toegevoegd voor oplossingsgericht opvoeden, gewoon omdat ik het soms als moeder ook even niet weten. Het hebben van handvatten is dan wel even fijn.

Aaangezien het echt baggerweer is besluit ik om te gaan plakken in mijn jaarboek. Ik vergeet alleen een foto te maken.

Dinsdag

Vandaag geef ik mezelf weer eens een schop onder mijn kont. Na weinig beweging vorige week is het wel weer tijd om lekker naar buiten te gaan. Ik loop door een wegafsluiting eens anders dan anders en tik daarbij ruim vijf kilometer aan.

Vanmorgen was ik even bij Intratuin en ik nam daar oase en kersttakken mee voor het maken van een kerststukje. Ook dit keer vind ik hem weer goed gelukt.

Woensdag

Mijn vriendin komt even een pakje afgeven. Het zit vol met cadeautjes en ik mag vanaf 11 december iedere dag tot aan mijn verjaardag 19 januari een pakje open maken. Superleuk idee, alleen een beetje jammer dat ik nu iedere dag geconfronteerd wordt met het feit dat ik 40 word in januari. De fototekening die op de doos zit is ook echt gaaf gedaan trouwens.

Vandaag is het natuurlijk ook weer woensdag wasdag. Ik ben weer erg tevreden met mijn krullen.

Mijn kerstjurkje komt binnen en het detail op mijn rug vind ik wel echt heel gaaf.

Donderdag

Na een ochtendje van verveling en een heerlijke wandeling, ga ik ‘s middags toch nog een poosje plakken. Ik ben echt heel erg blij met wat ik tot nu toe al heb geplakt, want ik ben al bijna klaar met mei.

Mijn gewonnen cadeaubon van Marie Jo komt binnen. Eens kijken waar ik deze in kan wisselen voor mooie lingerie.

Vrijdag

Het is best koud en ik ben zo blij dat ik eindelijk een muts heb die leuk staat, dat ik hem lekker op doe als ik de kinderen naar school breng.

Als de kinderen uit school komen heb ik de voetbaltafel van mijn bink al in elkaar gezet. Het is een ware hit. Vooral bij mijn tuttebel, die alleen nog maar hiermee wil spelen.

We doen ook nog met zijn drietjes een spelletje Het Kleurenmonster en daarna ga ik kerstkaartjes schrijven.

Ook kruip ik nog even heerlijk met een beker thee en een boek op de bank.

Zaterdag

Vandaag slinger ik de slowcooker weer eens aan. Dit keer staat hachee op de planning. De man geniet zo van het feit dat we nu steeds vaker iets anders eten, dat ik een Crockpot mag kopen van hem, dus die gaan we binnenkort maar eens bestellen.

Mijn bink maakt een foto van me en als ik de foto zie moet ik wel even lachen. Ik ben bijna net zo lang als de twee meter hoge kerstboom. Met mijn 1.58m red ik dat net niet.

Zondag

We besluiten bij het ontbijt spontaan om naar de Maasvlakte te gaan. Even schepen kijken en uitwaaien op het strand. Ik maak er deze geweldige foto van mijn bink.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.