Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye December – Mariekes Monthly 12-2019

2020 is aan lieve mensen, een heel jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Maar voor mij kan 2020 pas beginnen als ik 2019 volledig heb afgesloten. Vandaar dat ik nog even terug kijk naar december in een allerlaatste Mariekes Monthly.

Qualitytime in december

Uiteraard was die er deze maand door de feestdagen volop. De man en ik gingen op datenight, want we waren acht jaar getrouwd. Mijn binkie werd zeven en vierde zijn kinderfeestje bij Reptielenhuis de Aarde. Dan waren er natuurlijk nog de kerstdagen die wij doorbrachten met familie. En gingen we het nieuwe jaar in met vrienden. Met de kinderen ging ik naar Monkey Town. Mijn tuttebel en ik gingen samen naar Frozen II, terwijl de mannen naar Spionnengeheimen gingen.

Op weg naar minder Marieke

Was een regelrechte ramp in december met al dat lekkere eten. Voor wat betreft het sporten ging dat ook een beetje mis, waar ik dan wel weer van baal. Maar 2020 gaan we dat beter aanpakken en na de vakantie er volle bak mee aan de slag met de 8-weken challenges.

Blog

Mijn blog kende deze maand een dip, die ik dit jaar nog niet eerder heb gehad, maar juist omdat het een drukke maand is voor de meeste lezers, wel een logisch gevolg. Kwam je wel lezen, dan ben ik je daar enorm dankbaar voor.
In 2020 gaat er wel het een en ander veranderen. Zo komen er geen Mariekes Weekly en Monthly meer online, uiteraard blijven de week- en maandoverzichten wel gewoon. Verder zal er niet veel veranderen en ga ik verder zoals ik nu ook al bezig was. Persoonlijke blogs zullen worden afgewisseld door onder andere reviews en winacties.

De vijf best gelezen blogs in de maand december

Vooruitblik

De maand januari begint bij ons altijd lekker rustig. Maar we hebben wel het een en ander op de planning staan. Zo gaan we eindelijk de muur van de woonkamer verven en staan er nog wat andere klusjes op de planning voor in huis. Word ik deze maand ook weer een jaartje ouder. En zien we verder wel wat de maand ons brengt.

Wat was voor jou het hoogtepunt van de maand december? Ik lees het graag in de reacties.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 1 januari 2020 / 5:06 pm

  Hoi Marieke!! De beste wensen voor 2020. Wat fijn om zo terug te kijken op de maand december. Ook mijn blog ging minder afgelopen maand. Iedereen is veel te druk haha. Ik blijf lekker bij je lezen!!

  • Marieke
   Auteur
   1 januari 2020 / 5:36 pm

   Dank je wel! Jij ook beste wensen. En ik geef ze niet eens ongelijk! Doelstelling voor 2020, cijfertjes loslaten en meer genieten van het bloggen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.