Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 jaar, babynieuws en me-time – Mariekes Weekly #28

De eerste helft van juli zit erop, wat betekent dat onze vakantie ook steeds dichterbij komt. Maar uiteraard kijken we eerst nog even terug naar afgelopen week. Erik en ik waren 8 jaar samen, na ruim 41 weken wachten, kwam er eindelijk babynieuws en ik had lekker wat me-time deze week.

Maandag

Vandaag 8 jaar geleden leerde ik Erik kennen! Time flies when you’re having fun!

‘ s Avonds kruipt Giulia nog even lekker bij Erik op schoot en vraagt of ze iets in zijn oor mag fluisteren. En dat levert zo’n mooi plaatje op, dat ik niet anders kan, dan het vastleggen.

Dinsdag

Mag ik weer lekker een dagje werken. En maak ik deze selfie.

Woensdag

Maak ik het juffencadeau voor Luca af. En ben er zelf best blij mee. De stickers bestelde ik bij Lunch12. De juffen konden het ook enorm waarderen.

Donderdag

Heb ik lekker een dagje vrij, zodat ik Luca zelf naar school kan brengen en ook weer op kan halen. Ik geniet enorm van even wat tijd voor mezelf. We gaan samen gezellig een ijsje eten na schooltijd, om het begin van de vakantie in te luiden. Onze traditie sinds Luca op school zit.

Giulia mag ondertussen weer een middagje wennen op de bso. En heeft het daar ook goed naar haar zin.

’s Avonds komt het lang verwachte telefoontje van mijn zwager. Mijn neefje, Milas, is eindelijk geboren, na een vrij vlotte bevalling, gelukkig.

Vrijdag

Loop ik om tien voor half zeven al buiten voor een heerlijk rondje. En ik overtref mezelf door 2 kilometer achter elkaar te lopen.

We doen lekker rustig aan op deze eerste officiële vakantiedag, van Luca. Giulia is heerlijk aan het knutselen.

’s Avonds gaat Erik op stap met een vriendin. De kinderen liggen al op bed als hij weg gaat. Dus heb ik heerlijk de avond voor mezelf. En bof ik even dat het volgende seizoen van Suits online staat.

Zaterdag

Verander ik ’s ochtends vroeg al ons bedeinde. De saaie fotolijstjes haal ik weg en zet er canvasdoeken op, die ik van CanvasCompany kreeg. Ook het beddengoed heeft weer wat meer kleur, want ik vind dat gewoon gezellig staan.

Aan het eind van de middag begin ik alvast aan de traktatie van Giulia.

Zondag

Ga ik vol tegenzin mijn rondje lopen. Maar ondanks dat ik geen zin had, ging het echt wel lekker. Op Shawn Mendes lukt dat dus ook prima.

We gaan lekker een dagje naar het recreatiegebied bij ons in de buurt. De kinderen vermaken zich als echte waterratjes in het water.

Fotocredits: Erik

Als Giulia moe is, komt ze even heerlijk kroelen bij me. Ik kan hier zo enorm van genieten. Echt een momentje van geluk.

Hebben jullie ook zo enorm genoten van het mooie weer? Ik lees het graag hieronder.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 20 juli 2018 / 5:14 pm

  Heerlike foto’s weer. Wij genieten hier aldoor van het mooie weer! Het mag van mij nog even zo blijven.

  • Marieke
   Auteur
   21 juli 2018 / 10:12 pm

   Heerlijk he. Hoorde vandaag nog dat het zeker nog tot en met augustus zo blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.