Mariekes Monthly – Mei 2022

Het is 1 juni! We krijgen vandaag de sleutels van ons nieuwe huis, maar het betekent ook dat ik weer een maandoverzicht heb gemaakt. Mei stond vooral in het teken van inpakken, maar ook van een mini-break en veel meer. Je leest het allemaal weer in een nieuwe Mariekes Monthly.

Mijn persoonlijke en blogdoelen

Heel eerlijk ben ik afgelopen maand minder bewust met mijn persoonlijke en blog doelen bezig geweest dan de maanden ervoor. Dit komt denk ik ook wel doordat ik me vooral bezig heb gehouden met de aanstaande verhuizing. Toch blik ik nog even terug om te kijken of ik mijn doelen heb behaald.

Gezonde levenstijl

Begin van de maand waren we weg, dus heb ik niet echt op het eten gelet. Daarna ben ik wel weer op gaan letten. Dit is het enige doel waar ik wel bewust mee bezig was. Ook in combinatie met sporten, waar ik wel echt vol op gefocust ben. Wil overigens niet zeggen dat ik zo nu en dan niet even lekker gesnoept heb.

Wandelen

Ik liep minder vaak, maar nu ik weer naar mijn werk ga haal ik wel vaker de 10.000 stappen en dat vind ik dan wel weer heel erg fijn. Daarnaast sport ik nu ook twee keer in de week bijna een uur en wordt dat alleen maar verder opgebouwd. Mijn energielevel gaat ook steeds verder omhoog dus dat is ook echt heel erg fijn.

Boeken lezen

Uiteraard werd er natuurlijk ook weer gelezen deze maand. In totaal las ik maar liefst 9 boeken. Mijn challenge gaat dus goed, ik zit nu op een totaal van 38 boeken in 5 maanden. Dat betekent dat ik over de helft ben van wat ik over een heel jaar wil lezen. Van de week deel ik uiteraard ook weer de boekenblog met je.

Minder op mijn telefoon

Dit is een doel waar ik dus echt niet op heb gelet. Als ik er over nadenk heb ik denk ik meer op mijn telefoon gezeten dan ik eigenlijk wil, met name op mijn kantoordagen ben ik al sneller geneigd ’s avonds langer met mijn telefoon bezig te zijn. Aandachtspuntje dus voor de maand juni.

Wat vaker er tussenuit

Begin mei gingen we lekker een midweek naar Luxemburg. Heerlijk in een stacaravan op de camping. Waar we ons allemaal prima hebben vermaakt en we hebben genoten van de rust en het niks doen. Het was alvast een klein voorproefje op onze zomervakantie. Al moeten we daar nog wel even op wachten.

Samenwerkingen

Ik had niet zo heel veel samenwerkingen, in totaal vier, maar wel met de bedrijven waar ik een vaste samenwerking mee heb en dat blijft altijd erg leuk om te doen.

Blogs van mei

In mei deelde ik 12 blogs met jullie. Hieronder kun je ze allemaal nog eens nalezen.

Vooruitblik

In de eerste alinea kon je het al lezen, maar wij worden vandaag grootgrondbezitters en dus zal de hele maand juni vooral in het teken staan van de verhuizing. Daar kun je natuurlijk de komende weken alles over lezen.

Wat was voor jou het hoogtepunt van de maand mei? Ik lees het graag hieronder in de reacties, op Facebook of Instagram.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen