Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ask me anything – alle antwoorden op jullie vragen

Op Instagram vroeg ik wat jullie graag nog van me zouden willen weten. En ik kreeg wel wat vragen binnen, wel minder dan ik had gehoopt. Maar toch deel ik de antwoorden hier met je, want de vragen die gesteld werden, vond ik wel heel erg leuk.

Ask me anything

Hoewel ik aardig wat deel op mijn blog, zijn er soms toch nog wel dingen die je als lezer misschien wel zou willen weten, omdat je daar nooit iets over leest op mijn blog. In ask me anything deel ik de antwoorden op jullie vragen.

Heb je nog toffe plannen (dingen in de agenda) voor 2019?

Er staan zeker weer wat leuke dingen gepland in 2019. Hieronder een opsomming van wat er voor nu al gepland staat:

 • Hightea met mijn lieve vriendin.
 • Ik ga met Nicole en de kinderen naar de carnavalsoptocht kijken in Eindhoven.
 • Met de man ga ik op datenight naar Di-rect toe.
 • Creativelife staat ook weer op de planning met een bezoekje aan Anne van Winkeltje van Anne.
 • Personeelsuitje met mijn werk.
 • Pubquiz
 • Ik ga ook weer naar het Blogger By Nature event, om weer bij te leren voor mijn blog en uiteraard om bloggers te ontmoeten. Daar kijk ik nu al enorm naar uit.
 • In mei gaan we (als het doorgaat) nog een weekend naar Limburg toe.
 • We hebben een groot verjaardagsfeest van vrienden (50ste en 21ste verjaardag)
 • En uiteraard de zomervakantie naar Italië.

De overige maanden, na onze vakantie, is er nog niks concreets gepland, maar mijn wederhelft wordt ook 50 dit jaar, dus wie weet regel ik daar nog iets voor. En ik wil sowieso nog wel weekendjes weg met de man, mijn vriendin, mijn binkie en alleen. Ik hoop dat dat laatste ook te realiseren is, want dat is altijd maar de vraag natuurlijk.

Wat is je motivatie om zoveel van jezelf met iedereen te delen?

Goede vraag, waar ik echt wel even over na heb moeten denken. Maar al zo lang als ik me kan herinneren, schrijf ik al van me af. Of dit nu mijn gedachten waren of verhaaltjes. Ik schreef altijd. In eerste instantie begon ik met bloggen puur voor mezelf. Mijn hoofd zit regelmatig vol en als ik niet schrijf, word ik enorm onrustig. Wat voor niemand leuk is, kan ik je vertellen 😉

Maar goed nu antwoord op de vraag. Ik vind het leuk om mensen een kijkje in mijn leven te geven. Tips en informatie te geven over allerlei onderwerpen en van alles wat maar in mijn hoofd opkomt. Daarnaast is het ook een mooi online dagboek, waar ik later nog eens in kan teruglezen. En geloof me, er zijn ook echt dingen die ik dus echt niet deel, hoe moeilijk dat soms ook is.

Wat is je favoriete muziekgenre?

Hoewel ik echt nog altijd fan ben van The Backstreet Boys, gaat mijn voorkeur toch echt uit naar rockmuziek. En dan kun je denken aan Kensington, Di-rect, Linkin Park, maar ook van System of a Down en Metallica kan ik enorm genieten.

Daarnaast heb ik ook nog steeds een zwak voor hardstyle. En nadat we naar Bohemian Rapsody zijn geweest, draai ik Queen ook weer helemaal grijs.

Waarom loop je alleen hard op zondagochtend?

Deze vraag heb ik eigenlijk ook al beantwoord op Instagram. Maar mocht je het gemist hebben, dan kun je het hier nog eens lezen.

Door mijn fibromyalgie heb ik ‘s ochtends de meeste energie, waardoor ik het fijnste loop. Ook moet ik rekening houden met mijn lichaam. Het herstelt door fibromyalgie veel lastiger dan normaal. Waardoor vaker in de week lopen best moeilijk is. Al zou ik dat zo nu en dan echt wel willen.

Wat voor werk doe je nu eigenlijk?

Dat ik voor een rederij werk, was denk ik al wel duidelijk doordat ik nog weleens een bepaalde kleur container post op Instagram. Maar ik ben binnen deze rederij transportplanner en doe alle voorkomende werkzaamheden die daar bij horen.

Hoe heb je je man leren kennen?

Inmiddels is het niet echt meer origineel als je je partner ontmoet via internet, maar in 2010 was dat toen nog best wel bijzonder. Zeker omdat ik de man heb leren kennen via Twitter. Toen we elkaar voor het eerst zagen, is hij meteen gebleven. En eigenlijk wonen we vanaf dat moment al samen. Inmiddels dus ruim acht jaar en twee kinderen verder.

Dank jullie wel voor de ontzettend leuke vragen. Heb jij nu nog meer dingen die je echt van me wilt weten. Laat het me dan weten, wie weet lees je daar dan binnenkort meer over.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  • Marieke
   Auteur
   23 januari 2019 / 9:21 pm

   Uiteraard, vond je vraag erg origineel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.