Disclaimer

Gebruikersvoorwaarden

Hi! Leuk dat je op mijn blog komt kijken, je vindt hier wat gebruikersvoorwaarden om je bezoek zo leuk mogelijk te maken. Pak er lekker een bakkie bij en lees dit eens lekker op je gemak door 😉
Allereerst ben je hier uit vrije wil en heb ik je niet gedwongen om mijn site te bezoeken.
Mijn teksten zijn geheel gebaseerd op mijn eigen bevindingen en ervaringen. Soms zou het kunnen dat iets niet compleet is, als dat het geval is, laat het me dan weten, zodat ik het aan kan passen.
Wil je je mening geven op mijn artikelen? Graag maar houdt het wel netjes. Ook naar andere bezoekers toe. Ik heb te allen tijde het recht om respectloze, discriminerende, bedreigende of aanstootgevende reacties te verwijderen en zal dit ook zeker doen. Mijn blog is puur bedoelt voor vermaak en niet voor eerdergenoemde zaken.

Copyright

Alle afbeeldingen en teksten, tenzij anders vermeld, die op mariekeblogt.nl worden geplaatst, zijn eigendom van mariekeblogt.nl en mogen niet zonder toestemming, op welke manier dan ook, worden gebruikt door derden.
Indien er andere bronnen vermeld worden, dan zijn deze vaak verkregen met toestemming van andere partijen. Maar ook dan mogen ze niet zomaar worden overgenomen.

Samenwerkingen

In mijn artikelen deel ik slechts mijn mening. Bij reviews vertel ik altijd mijn eerlijke mening. Deze zal niet beïnvloedt worden door degene die het product levert.
Ik ga alleen samenwerkingen aan, waar ik volledig achter sta en waarvan ik denk dat het leuk is om te delen met mijn lezers.
Producten die zonder aankondiging worden gestuurd, zal ik alleen maar reviewen als ik daar 100 procent achtersta of denk dat de vergoeding tov een blog voldoende zal zijn. Ook kan ik het product alleen onder de aandacht brengen op Instagram of Facebook middels de stories of een post.
Als het een samenwerking betreft, zal ik dit altijd vermelden met een logo of tekst onder de desbetreffende blog.
Als het een betaalde samenwerking is, dan zal ik dit vermelden door middel van een * en/of vermelding van een gastartikel.
Wil je samenwerken? Hartstikke leuk, mail me dan op marieke@mariekeblogt.nl

Affiliate marketing

In sommige blogs zal ik gebruik maken van bepaalde links naar webshops. Soms zullen dit affiliate links zijn. Wanneer je via deze links iets zou kopen kost jou dat niets extra’s, maar levert het mij wel een kleine commissie op.

Winacties

De winacties die door mij worden georganiseerd zullen aan bepaalde voorwaarden voldoen.
  • Je bent verplicht om juiste informatie te verstrekken. Doe je dit niet, dan zal ik je uitsluiten van deelname.
  • Wil je mee doen? Leuk, maar als je via meerdere mailadressen mee doet, maar met hetzelfde IP-adres, dan zal ik je ook uitsluiten van deelname.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De winacties zijn alleen geldig voor deelnemers binnen Nederland, tenzij dit anders vermeld wordt.
  • Ben je 18 jaar of ouder, dan mag je mee doen aan mijn winacties. Ben je jonger, dan kan ik je helaas niet mee laten doen met de winactie.
  • Prijzen kunnen niet overgedragen worden aan anderen, omdat ze persoonsgebonden zijn.
  • Ook kunnen ze niet voor geld worden ingewisseld.
  • Indien de producten door bedrijven niet geleverd worden, kan ik daarvoor niet verantwoordelijk gehouden worden. Wel zal ik doen wat ik kan, om er voor te zorgen dat het bedrijf alsnog het product levert.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen