Maandoverzicht foto’s van Instagram – November 2020

De laatste maand van dit jaar is alweer aangebroken. En wat voor een maand, want ondanks corona is december de drukste maand van het jaar met Sinterklaas, Kerst en daar tussen ook nog de verjaardag van mijn bink. Maar eerst kijken we nog even terug op de maand november. Net als de afgelopen maanden zocht ik de leukstste, grappigste en mooiste foto’s van Instagram voor je uit en deel ik ze hier nog een keertje.

Dia de los Muertos

Waar iedereen foto’s maakte van Halloween, deden wij dat een dag later geheel in stijl met Dia de los Muertos.

Woensdag wasdag

Woensdag wasdag is inmiddels een vast item op de woensdag. Ik weet steeds beter volume te creëren in mijn haar en dat is echt superfijn.

Hardlopen

Ik ben weer begonnen met hardlopen. Het zat in mijn hoofd en de andere dag voerde ik het gewoon al meteen uit. Mijn bink mocht de tweede keer gezellig met me mee. Hij vond dat zeker wel voor herhaling vatbaar.

Coronaverjaardag

Vanwege corona kunnen de verjaardagen niet gevierd worden zoals we dat graag zouden willen en dus gaan we bij een klein vriendinnetje op visite. En onze andere kleine vriendin komt met de bakfiets bij ons langs. Het is weer eens wat anders.

Elfendeurtjes

We gingen op zoek naar Elfendeurtjes en vonden er zeven. Het was heerlijk in het bos en zo bezig zijn maakt het ook een stuk leuker.

Naast woensdag wasdag is er ook de donderdagavond mood. De kinderen zitten heerlijk bij me na een drukke week school en bso. We bespreken hoe het was op school en de bso.

Sinterklaasintocht

Door corona is het heel even spannend of Sinterklaas wel komt, maar gelukkig komt dat helemaal goed. De kinderen vinden het in ieder geval weer helemaal geweldig dat hij er weer is. De prikkels die het met zich mee brengt vind ik persoonlijk dan weer minder, maar ja alles voor de kinderen.

Selfietime

De laatste tijd wil mijn bink steeds vaker met me kroelen en dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg. Wel moet er dan even een selfie gemaakt worden natuurlijk.

Pashokjes

Ik heb echt de schurft aan het passen in pashokjes in winkels. Het is er krap, met een beetje pech stonk de voorganger en heb je weleens gezien hoe confronterend die grote spiegel met dat lelijke licht is? Not my cup of tea dus. Toch stond ik in een pashokje, omdat ik te krenterig was om bezorgkosten te betalen. In de winkel stelden ze voor om het te passen, zodat het weer een ritje zou schelen. In het pashokje schrok ik, voor het eerst in al die jaren was die spiegel helemaal niet confronterend. Zelfs niet met een mondkapje op.

Vlag uit

Hoeveel ik ook van de man en ons olijke duo houd, op maandag gaat de vlag altijd weer even uit als ze de deur uitlopen voor werk, school en bso. Ondanks dat het echt wel de goede kant op gaat met me, blijven de weekenden en dan vooral de dagen alleen met de kinderen echt enorm pittig. Sinterklaas werkt hier ook echt niet echt bij mee trouwens. Kinderen zijn veel overprikkeld en ik dus ook.

Nieuwe liefde

Ik heb een nieuwe liefde, eindelijk is mijn iPhone 12 pro bezorgd. Uiteraard moet ik de camera testen. Ondanks slecht licht, vind ik het best een goede foto.

Weekend weg

De afgelopen twee jaar ging ik het laatste weekend van november helemaal alleen weg. Heerlijk zonder gezin, mijn eigen plan trekken. Aangezien dit jaar alles anders is, is ook dit weekend weg anders. Dit jaar is de man ook mee, heerlijk even samen weg. De laatste keer dat we echt met zijn tweetjes een heel weekend weggingen is zolang geleden dat we het ons niet eens meer kunnen herinneren.

Ontmoeting

Samen met de man ging ik op visite bij Bregje van Bregblogt, haar roodharige hunk en hun zoon. We brachten daar een doos met menstruatieproducten voor onder andere de voedselbank, zodat vrouwen en meisjes zich niet iedere maand ziek hoeven te melden, omdat er geen geld is voor maandverband en tampons. Bregje zet zich hier belangeloos voor in.

Mijn mannen

Alleen maar liefde voor mijn mannen! Zeker als ze zo lekker samen op de bank naar Freek Vonk zitten te kijken.

En er was meer

Heel langzaam aan pak ik de draad weer op voor wat betreft werken. Ik heb voorzichtig weer wat contact met mijn collega’s en dat is fijn. Mijn therapie loopt ondertussen nog steeds door en ook dat gaat wel de goede kant op. Ik merk dat ik steeds een beetje sterker word, maar dat er nog wel punten zijn waarop het mis gaat en daar wordt aan gewerkt. Ik heb in ieder geval geen terugval meer gehad en dat is fijn. Benieuwd wat het met me gaat doen nu ik mijn werk weer op ga bouwen.

Vooruitblik

Ik zei het eerder al, het is druk deze maand. Mijn bink kan gelukkig zijn kinderfeestje geven, ondanks de maatregelen. We gaan Sinterklaas vieren. Voor zijn achtste verjaardag ben ik ook al druk bezig en dan hebben we ook nog kerst. Verder zien we wel wat de maand december brengt.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen