Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye February – Mariekes Monthly #2

De maand februari was veel rustiger dan januari, wat best wel heel erg fijn was. Toch gebeurde er nog genoeg en is het weer tijd voor een terugblik op deze maand.

Hardlopen

Het hardlopen wilde ik graag verder uitbreiden, dit is nog niet echt gelukt, maar er zijn al wel weken geweest waarbij ik de mogelijkheid had, om vaker te gaan dan alleen op zondag en dat was fijn. Omdat het zo koud was, kocht ik voor mezelf wat nieuwe hardloopkleren. Het maakte het hardlopen net wat aangenamer. En ik genoot van de mooie uitzichten ‘s ochtends vroeg.

Eten

Het opletten op wat ik at, was niet altijd even makkelijk deze maand. Maar door middel van de lifesum app, lukt het me aardig om bij te houden wat ik precies allemaal binnen krijg. Het geeft me een houvast. Al merk ik wel dat ik zelf soms echt even wat strenger moet zijn tegen mezelf.

Babynieuws

Eindelijk is er halverwege februari babynieuws. Mijn vriendinnetje bevalt van haar tweede dochter Tess. En ik mag al lekker even babykroelen met mijn nieuwe kleine vriendinnetje.

Met de kinderen

Hebben we qualitytime. Zo gaan we meerdere keren naar Monkeytown. En mag Luca met mij mee naar een heuse première van theatervoorstelling Drie.

Geluksmomentjes

Ik heb er meerdere deze maand. Zo word ik verrast door mijn collega met een eenhoornknuffel, voor Giulia 😉 krijg ik van WinkeltjevanAnne een cadeautje. En koop ik leuke kleren voor de kinderen, waar ik erg vrolijk van werd.

Date

Ik ga gewoon op date deze maand, wat ik best heel erg spannend vind, maar het is leuk om te doen. Ik leer eindelijk mijn swapvriendinnetje in het echt kennen.

Winactie

Van Monique van Haarspeldjes by Elin krijg ik een leuk setje strikjes en een armbandje opgestuurd voor Giulia. En zo’n zelfde setje mag ik ook weggeven. Ik krijg erg veel reacties, dat is altijd leuk om te zien. Volgende maand heb ik weer een leuke winactie, houd mijn blog dus in de gaten.

Blogweetjes

Deze maand blijven de cijfers waar ik op hoop een beetje uit. Jammer, maar geef gewoon de korte maand de schuld, tenslotte mis ik deze maand toch een paar blogs of dagen, het is maar hoe je het bekijkt. Maar volgende maand wordt het vast weer beter.

Maart

We maken ons op voor een nieuwe maand, een maand waarin we weer hoofdstukken gaan sluiten. Het is Eriks laatste maand bij zijn huidige werkgever. En ook ik werk deze maand voor het laatst voor deze werkgever, al zijn de omstandigheden anders, omdat wij gaan fuseren en onder een andere naam verder gaan en ik er wel kan blijven werken. Snap je het nog? Verder staan er nog wat leuke uitstapjes gepland, waaronder een bloggersmeeting. Daar heb ik nu al zin in.

Wat was jullie hoogtepunt van februari?

Ik lees het graag hieronder in de reacties of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

2 Reacties

    • Marieke
      3 maart 2018 / 9:11 am

      Dat was het zeker. Ja gaaf he, heerlijk om zo vroeg te fotograferen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.