Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Welkom nieuwe Zoef Zoef dieren – review

Je kent ze vast wel, de Zoef Zoef dieren van VTech, die leuke diertjes die zingen en kletsen. VTech komt nu met Zoef Zoef dieren met een hoog aaibaarheidsgehalte. 

Aankondiging

Blij verrast was ik toen ik de aankondiging van VTech binnen zag komen met drie nieuwe Zoef Zoef dieren, namelijk Simone Schaap, Daan Dalmatiër en Koko Konijn. Met deze drie nieuwe vriendjes breidt Vtech de serie uit. Ze zijn niet alleen heel erg leuk om te zien, je kunt ze ook nog eens aaien, want door het pluche zijn ze lekker zacht.

Simone & Koko

Van VTech kregen we Simone en Koko opgestuurd. Aangezien de kinderen al aardig wat dieren bij elkaar hebben gespaard, mochten deze natuurlijk niet ontbreken in hun collectie. De dag dat ze binnenkwamen, waren ze dan ook meteen verkocht. En werd alles, wat we van Zoef Zoef dieren hebben, meteen tevoorschijn gehaald.

Aai Zoef Zoef aai

De kinderen vinden het vooral erg leuk dat de dieren zo lekker zacht zijn en je ze lekker kunt aaien. Mijn tuttebel was zelfs al aan het kroelen met Simone, die al meteen haar nieuwe lievelings is, want ze is zo lekker zacht mama. Daarnaast is het fijn dat ze compatibel zijn op onder andere het Boomhuis.

Hot item

Ervaring leert hier dat de kinderen het leuk vinden om iets nieuws te krijgen en daarmee uitgedaagd worden, maar vaak na een paar dagen, vinden ze iets anders weer interessant. Maar Simone en Koko zijn een hot item hier, er wordt nog steeds heel veel met ze gespeeld en heeft VTech het toch mooi voor elkaar dat in ons “Rijk der Zoef Zoef dieren” weer nieuw leven is geblazen. Voorlopig zijn ze in ieder geval weer een poosje zoet met deze diertjes.

Fan

Zijn jullie kinderen ook fan van de Zoef Zoef dieren? Zo ja, deze nieuwe diertjes zijn al te koop voor eur 9,95 per stuk. 

Welke vind jij het allerleukste?

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Dit is echter niet van invloed op de mening van mijn kinderen, zoals je kunt zien op de foto’s.

Volg je me al op Facebook, Instagram en Pinterest?

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 1 juli 2017 / 9:35 am

  Oh, die zijn ook heel tof! Lieke heeft best veel zoefzoefdieren, maar die zachte nog niet. Ik ga er een of twee op haar lijstje zetten 🙂

  • Marieke
   1 juli 2017 / 6:36 pm

   Ze zijn ook echt heel tof! Is ook echt een leuk cadeautje om te geven.

 2. 30 juni 2017 / 4:27 pm

  Wat een lieve kroel foto met Giulia! Schattig jurkje ook.

  • Marieke
   30 juni 2017 / 10:17 pm

   Ja lief he! Dank je wel. Was haar verjaardagsjurk van vorig jaar. Nog altijd enorm blij mee. Al krijgt ze dit jaar wel een andere aan.

 3. 30 juni 2017 / 3:14 pm

  Wat leuk dat ze er zo blij mee zijn! Suus is nog te klein voor de Zoef Zoef dieren, maar heeft wel veel ander speelgoed van VTech. Het zal dus vanzelf een beestenboel worden bij ons thuis 😉

  • Marieke
   30 juni 2017 / 10:14 pm

   Oh maar voor je het weet hoor je alle deuntjes van de Zoef Zoef dieren door elkaar heen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.