Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Weekendoverzicht #24 – Tweestrijd en het grote meidenbed

Sorry sorry sorry, de afgelopen dagen kwam er geen blog online, dit i.v.m. het feit dat ik even niet wist wat ik moest bloggen. Ik maak het goed met jullie komende week, want dan komen er weer genoeg blogs online. Maar nu is het eerst tijd voor het weekendoverzicht van afgelopen weekend.

Vrijdag 09-06

Laatste schooldagje van deze week alweer. Maar voordat we naar school gaan, wordt er eerst gepicknickt op een handdoek in de woonkamer.

Daarna gaan Giulia en ik boodschappen doen in de regen. Voordat we naar huis gaan koop ik voor haar en voor Luca een paraplu. Giulia is er heel erg blij mee.

Als we alle boodschappen hebben opgeruimd, gaan we allebei knutselen. Giulia plakt stickers en ik ga verder met de minisummerswap.

Als Giulia klaar is met plakken gaat ze in de tent spelen, die Luca vanmorgen ook nog maakte. Ineens hoor ik haar een opmerking maken, waar ik echt heel hard om moet lachen. Ik hartje peuterpraat.


’s Middags vermaakt Luca zich op de Ipad met woordspelletjes. En dat doet hij verrassend goed. Hij is veel met letters en woorden bezig. Dus als jullie nog tips hebben om makkelijk letters en woorden te leren dan lees ik die graag in de comments 😉

Na Giulia’s middagslaapje, gaan we film kijken en eten we lekker popcorn.

Voor ’s avonds staat Wantij Live gepland. Een evenement, waar ik al vanaf januari een kaartje voor heb. Maar ik zit in een enorme tweestrijd of ik wel zou gaan. Het feit dat ik op de fiets moet en dan ook nog alleen er naartoe moet is echt een big issue voor nu. Na veel appen met mijn beste vriendin en ruim een uur later dan eigenlijk de bedoeling was, stap ik toch op de fiets. En ondanks dat het niet goed voelde, is het fijn om er uit te zijn. Ik probeer te genieten van de laatste tonen van Nielson en nog meer van de muziek van Marco Borsato, ook al worden er wat janknummers gespeeld. Mede dankzij mijn lieve vrienden zorgen ze er even voor dat ik me echt fijn voel.

 

Zaterdag 10-06

Erik heeft vandaag zijn oudste zoon en gaat naar de bios. En wordt uitgezwaaid door de kinderen.

De kinderen en ik gaan richting vrienden, want vandaag is PK voor Kids. Een evenement waarbij langdurig zieke kinderen mee mogen rijden in hele snelle sportauto’s. Maar eerst wordt er nog even gespeeld.

Helaas geen foto’s van de snelle auto’s, want we waren te laat, of nou ja, ze zijn te vroeg begonnen. Dus we pikten alleen het staartje nog maar mee met wat Ferrari’s, maar die waren te ver weg om er foto’s van te maken. Maar wel deze geweldige foto en dat maakt een hoop goed, toch?

 Voor het tukkie van Giulia, gaan we bij de buurvrouw nog even naar de kat kijken en snoepjes geven.

Zondag 11-06

Ook voor vandaag staat er weer het een en ander op de planning, maar we beginnen de dag rustig.

Op Instagram won ik via Hands off my Chocolate twee kaartjes voor het Linda.Festival. Dit stond gepland voor vandaag. Ook nu trekt mijn vriendin me over de streep om toch te gaan, omdat het goed is voor de ontspanning. Wel met de belofte dat als het niet lukt, we na vijf minuten ook weer weg kunnen. Maar ook dit uitje is fijn, ook al vermijd ik wel de extreem drukke plekken. We zien aardig wat artiesten/bn’ers voorbij komen. Zoals de Common Linnets, leuk om Ilse eens in het echt te horen zingen.

Daarnaast ontmoeten we, na een uur in, een niet al te drukke, rij te hebben gestaan ook Humberto Tan. Hij staat op het festival om professionele fotoshoots te doen. Overigens duren deze shoots hooguit vijf minuten. De originele foto krijgen we wel thuis gestuurd, kan ik toch zeggen dat ik een echte Humberto thuis heb hangen. Ook nam hij alle tijd om selfies te maken.

Ook zien we nog de zwangere Marly van der Velde en Carolien Spoor, die kleding van hun samen en nog een vriendinnetje verkopen tijdens de auto-sale. En als we in de Linda.Markt lopen, waar het echt mega druk is en ik snel weer weg wil, sta ik ineens oog in oog met Fred van Leer, jammer genoeg heeft hij haast en loopt hij snel voorbij, anders had ik zeker een selfie met hem gewild. 

Ondertussen wordt er thuis ook niet stil gezeten. Erik zet samen met een vriend, het nieuwe bed van Giulia in elkaar, wat voor mij weer een stresspuntje minder is. En mijn tuttebel is erg blij met haar nieuwe bed en nu maar hopen dat ze lekker slaapt.

Hoe was jullie weekend? Hebben jullie nog iets ondernomen? Ik lees het graag in de comments.

ps volgen jullie me al op Facebook en/of Instagram?

 

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 13 juni 2017 / 11:20 pm

  Leuk overzicht! En wat een mooi nieuw bed heeft je dochter! Gaat het slapen goed?

  • Marieke
   14 juni 2017 / 8:58 am

   Dank je wel!
   Ja het ging goed, tot vannacht. Toen lag ze ineens naast haar bed. Vanavond het uitvalrekje er maar voor doen en een matras achter haar bed zetten.

 2. 12 juni 2017 / 4:51 pm

  No stress meid!
  Soms is er gewoon ‘ff niks’ in het hoofdje dat eruit moet! Dat is hier ook zo!
  En vandaag had ik al een post en net kreeg ik nog een ingeving en die moest eruit, dus vandaag staan er twee… Dat kan, want het is mijn stukje internet, net als dit van jou is!
  Leuk overzichtje weer!

  • Marieke
   12 juni 2017 / 8:21 pm

   Nou dat is ook zo!
   Oh dat is ook weleens lekker! En je hebt ook gelijk ook! Maak me er drukker om dan zou moeten.

 3. 12 juni 2017 / 10:39 am

  Leuk die selfie met Humberto!
  En wat een gaaf dekbedovertrek heeft je dochter!
  Lijkt me een lekker weekend!
  Ons weekend was ook prima 😀

  • Marieke
   12 juni 2017 / 8:20 pm

   Ja was zo leuk! Benieuwd naar de uiteindelijke foto.
   Het is haar lievelings en dat al na 1 nacht.
   Fijn dat jullie ook een prima weekend hadden 🙂

 4. 12 juni 2017 / 6:57 am

  Uiteindelijk toch wel een heerlijke week. Ik heb ook heel vaak geen zin om ergens heen te gaan. Te moe maar als ik dan uiteindelijk ben gegaan heb ik er meestal toch wel erg van genoten. Wat leuk dat linda festival en jammer dat fred geen tijd had. Ik vind dat zo’n leuke en grappige man.

  • Marieke
   12 juni 2017 / 8:19 pm

   Dat is ook echt een hele leuke man. Ik herkende hem meteen aan zijn stem, zo leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.