Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Eten, shoppen en feesten – Mariekes Weekly 8-2019

Afgelopen week stond in het teken van eten, shoppen en feesten, maar we deden natuurlijk nog veel meer. Je leest het weer in een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s, maar komt er uiteraard wel een terugblik van week zeven online.

Dinsdag

Haal ik de kinderen op van de bso en kook ik lekker woknoedels met kip in teriyakisaus. Er wordt goed van gegeten.

Woensdag

Komt de winactie van de LOL Surprise makeover #hairgoals online, hier kun je nog aan mee doen tot en met 1 maart. Doe jij al mee?

Voor het avondeten maak ik pasta met kip pesto, recept zal ik binnenkort met jullie delen. En voor mezelf maak ik er roggepasta bij. Deze pasta is voedzamer dan normale pasta en bevat geen gluten. Daarnaast is de pasta een stuk smakelijker dan bijvoorbeeld de rode linzenpasta, die ik laatst ook uitprobeerde.

Na het eten was ik de broodtrommels en bekers af en de kinderen drogen ze, uit zichzelf, zelf af.

Donderdag

Ga ik met mijn collegaatje even naar Keet, een leuke shop in het centrum van Rotterdam met een shop in shop concept. Hier spot ik hele gave kopjes van Urban Nature Culture. Ik krijg spontaan zin in het organiseren van een hightea, maar houd me in, want de kopjes zijn eur 9,95 per stuk. Best prijzig dus. Ik koop wel wat ansichtkaarten van Winkeltje van Anne en Van Mariel.

Vrijdag

Breng ik de kinderen naar school toe en ren ik daarna een rondje door onze achtertuin, wat echt goed gaat.

Ik mag ook nog een bezoek brengen aan de huisarts, waarover misschien binnenkort meer te lezen is op mijn blog 😉

Ook ga ik nog een kijkje nemen bij de nieuwe Action, die echt heel groot is en bovendien ook nog netjes is. Uiteraard shop ik daar ook nog het een en ander. Daar zal nog een shoplog van volgen.

Dan is het alweer tijd om de kinderen op te pikken van school en gaan we de cadeaubonnen van Intertoys inleveren. De kinderen hebben binnen tien minuten een keuze gemaakt en we lopen de deur uit met een doos Lego en een doos Playmobil. Waar bij thuiskomst natuurlijk meteen mee wordt gespeeld.

Na het avondeten brengen we weer een bezoek aan het zwembad. Mijn tuttebel mag mee, want de man is pas laat klaar met werken.

Overigens kunnen jullie vandaag de review lezen over de theatervoorstelling Hallo Familie

Zaterdag

Starten we op ons gemakje op, wat nog kan nu de winterstop van de voetbal nog niet is afgelopen en gaan we met zijn allen boodschappen doen. Maar voordat we de auto in stappen word me gevraagd of ik foto’s wil maken. En deze foto is echt geweldig <3

Van de man krijg ik twee bossen speciale tulpen en dat op een hele gewone dag. Ik vind ze echt geweldig.

We lunchen met een lekker broodje makreel. Ik zelf koos voor een speltbroodje.

‘s Avonds ga ik met de vriendengroep van mijn collegaatje lekker sushi eten en er wordt heel wat gelachen aan tafel. Aansluitend gaan we naar Back to the 90’s in Ahoy. Wat ook echt wel gezellig is, maar niet alle acts zijn even geweldig. Zo vind ik 2-Unlimited zelfs echt slecht. Tegen tweeën gaan we weer richting huis. Maar toch gaan we volgend jaar weer 🙂

Zondag

Stappen ben ik zo niet meer gewend, dat ik op sta met een katergevoel, zonder gedronken te hebben. Van mijn collegaatje krijg ik een heerlijk ontbijt en na nog even nagekletst te hebben, ga ik weer richting huis. Waar mijn hoofdpijn ook niet echt wil zakken. Uiteindelijk doen een warme douche en een rondje in de buitenlucht echt wonderen. De man maakt deze foto van mij, zodat ik er ook echt bij was 😉

De kinderen genieten ook weer volop van het mooie weer. En blijven na de wandeling nog lekker buiten spelen.

Toen zat week acht er al weer op en gaan we ons op maken voor komende week, waarin we onder andere een uitvaart hebben, maar de kinderen ook lekker vrij zijn van school.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.