Maandoverzicht foto’s van Instagram – Maart 2020

Wat een ontzettend bizarre maand hebben we achter de rug zeg. Hoewel het heftig en pittig was, waren er ook enorm veel mooie momenten. Deze momenten deel ik graag nog even met je in het maandoverzicht foto’s van Instagram.

Werkplek

Niet wetende wat er zou gebeuren voordat ik deze selfie maakte. Maar wat verlang ik nu naar deze plek zeg.

Make-up

Ik trakteerde mezelf op een aantal nieuwe make-up producten van de lente- en zomercollectie van Essence. Zo kon ik ook eindelijk weer eens wat spelen met het maken van flatlays. Ik maakte aardig wat foto’s, maar op deze ben ik toch wel echt heel erg trots.

Girlsquad

Heb je mijn nieuwe girlsquad al ontmoet? Ik stel ze graag even aan je voor. Belle, Rapunzel en Merida. Deze meiden zouden het verjaardagscadeau voor mijn tuttebel moeten zijn, maar het zou zo maar kunnen dat ik ze lekker zelf houd, haha! Overigens is Merida wel mijn lievelings, vanwege haar eigenwijze gezicht.

KNO-arts

Omdat mijn bink niet alleen maar Oostindisch doof blijkt te zijn, brengen we maar weer eens een bezoekje aan de kno-arts. Er wordt een datum geprikt voor het plaatsen van buisjes. Maar dat wordt door corona uitgesteld. Hopen dat het mooie weer wat beter is voor zijn oren.

Maasvlakte

Om even lekker onze hoofden leeg te maken, gaan we naar de Maasvlakte toe. Even heerlijk uitwaaien op het strand en uiteraard schepen kijken bij RWG en ECT Delta.

Thuiswerken

Het thuiswerken is toch echt een feit. Niet alleen ik ben thuis, maar ook de kinderen zijn thuis, omdat de scholen dicht zijn. We hebben in ieder geval een fijne plek voor ons zelf gecreëerd. Al zal ik niemand een eetkamerstoel aanbevelen om bijna acht uur op te werken.

Mijn grote liefdes

De man neemt de kinderen mee naar de Elzen, een natuurgebied hier in de buurt, zodat ik even geen kinderen om me heen heb. En ik gewoon even tijd heb voor mezelf, wat naast heerlijk, ook echt enorm nodig is.

Blijf binnen

Omdat het nog niet voor iedereen duidelijk is dat het echt noodzakelijk is om binnen te blijven en dus niet moeten gaan shoppen met het hele gezin of massaal naar stranden te gaan met zijn allen, maken de kinderen samen met de buurvrouw een mooie krijttekening. Duidelijker kan niet!

Handkus

Omdat knuffelen niet mag, stuur ik naar iedereen een virtuele handkus. Gewoon om even iedereen een hart onder riem te steken.

Elzen

De kinderen mogen weer heerlijk razen in de Elzen. Uiteraard gebeurt dit allemaal op een veilige manier. Ze kwamen namelijk bijna helemaal niemand tegen. En het levert ontzettend leuke foto’s op.

Fietsen

In deze tijd fietsen we heel erg veel en omdat de kinderen nog best veel energie over hebben, besluit ik om ze mee te nemen in een avondrondje. Mijn tuttebel gaat zelfs voor het eerst mee op haar eigen fiets en doet het best goed. Al is ze wel heel moe als ze terug komt, maar laat dat nu net de bedoeling zijn geweest.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen