Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Warm weer, Superjuffie en spontane eetdate – Mariekes Weekly #40

Stop de tijd! De eerste week van oktober is alweer voorbij. Wat hebben we weer genoten van afgelopen week. Van mijn voetballende binkie, de heerlijk warme zon, de film Superjuffie en een spontane eetdate.

Maandag

Na een heerlijke werkdag is het fijn om ‘s avonds thuis te zijn en te genieten van de knusheid in huis.

Dinsdag

Eten we mijn favoriete Aziatische gerecht van dit moment, Kip Tandoori.

Eindelijk is het nieuwe logo voor mijn blog naar mijn zin en zet ik die voor het eerst online. Ik word er enorm blij van als ik mijn site open.

Woensdag

Zo blij met mijn nieuwe kledingstijl. Het is zo ontzettend mij en dat straal ik ook echt uit.

Donderdag

Ben ik al voor zevenen op mijn werk en kan ik deze gave foto van de lobby maken.

Vrijdag

Eindelijk breng ik mijn moppies zelf weer naar school, na twee weken niet. En ze hebben er zin in, want ze hoeven maar één keertje naar school.

‘s Middags maken we heerlijk gebruik van het feit dat het superlekker weer is. En dat voor de eerste week van oktober. De kinderen gaan lekker fietsen en ik wandel er achteraan.

En ook ik geniet zichtbaar. Oh en die rode streep op mijn voorhoofd? Dat is de schuld van de schoonheidsspecialiste hoor, die heeft me flink gepijnigd met harsen. Maar ja wie mooi wil zijn…

‘s Avonds heb ik weer een Billy&Lilly homesale georganiseerd en ik heb voor de meiden en mezelf lekker een chocoladetaart gemaakt van Dr. Oetker, een aanrader.

Zaterdag

Mijn binkie mag weer voetballen. Vanaf vandaag speelt hij de rest van het seizoen bij Bayern München B. Het gaat al een stuk beter dan vorige week en ik ben echt trots op hem. Hij scoort zelfs zijn eerste doelpunt.

Rond een uur of vier ga ik even twee kaartjes op de bus doen. En besluit om daarna lekker een stuk te gaan wandelen, alleen. Ik ben namelijk enorm onrustig en door te wandelen wordt dat een stuk minder. Maar eigenlijk moet ik gewoon gaan hardlopen morgen.

De Intertoys boeken zijn er weer en daar moet natuurlijk meteen in gebladerd worden. Een heuse serieuze aangelegenheid.

Zondag

Begin ik, na een hele slechte nacht, met een rondje in de achtertuin. Helaas doet Runkeeper niet wat die moet doen en lijkt het alsof ik meer gelopen heb. Maar in werkelijkheid liep ik gewoon hetzelfde rondje als een aantal weken geleden. En het was echt heerlijk.

In de loop van de ochtend gaan we met de kinderen naar Superjuffie in de bioscoop. En het is echt een hele leuke film, maar de kinderen vonden het zo nu en dan wel spannend.

‘s Middags maak ik zelf lasagne en komen vrienden, spontaan, gezellig bij ons eten. Een heerlijke afsluiting van deze week.

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? Ik lees het graag hieronder.

Volg me ook op Facebook, Pinterest en Instagram.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 9 oktober 2018 / 10:21 am

  Ik houd ook erg van Kip Tandoori. Hoe maak jij dat klaar? Helemaal ‘from scratch’ of met behulp van een doos? Ik moet bekennen dat ik meestal Knorr gebruik.

  • Marieke
   Auteur
   9 oktober 2018 / 9:15 pm

   Haha nee hoor ook gewoon die van Knorr, ik gun mezelf gewoon niet de tijd om zonder pakjes en zakjes te koken. Zeker doordeweeks niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.