Vrachtwagen, Blijdorp en fietsen – Mariekes Weekly 20-2019

Wauw het was me het weekje wel zeg. Het was vooral erg druk, naast werken heb ik met de kinderen ook nog aardig wat ondernomen, zo mochten de kinderen in een vrachtwagen zitten, bezochten we Blijdorp en ging ik eindelijk een stuk fietsen met de kinderen.

Maandag

Eet ik samen met de kinderen en delen ze een toetje samen. De foto is eigenlijk helemaal niet goed, maar het is zo ontzettend schattig.

Dinsdag

Vang ik om tien voor half zeven deze mooie zonsopkomst

Woensdag

Maandag liet Berdien van By Bird weten dat ze stopt met haar webshop, dus shopte ik met hoge kortingen voor de allerlaatste keer bij haar. Haar persoonlijke note bij mijn pakketje vind ik wel echt helemaal geweldig. Ondanks dat ze stopt met de webshop blijft By Bird wel bestaan, maar gaat ze verder met online cursussen.

Donderdag

Appt een vriend van me dat hij in de buurt is en of de kinderen zin hebben om in de vrachtwagen te zitten. Uiteraard willen ze dat wel en dus wandelen we gezellig met zijn drietjes naar de vrachtwagen toe.

Op de terugweg lopen we langs een grasveld vol uitgebloeide paardenbloemen. Uiteraard moet er even geblazen worden.

Vrijdag

Mag ik met mijn tuttebel weer richting de oogarts. Die helaas stagnatie ziet aan haar kleine oogafwijking. Dat betekent dat ze nog langer haar pleister moet dragen. Gelukkig doet ze de tests allemaal wel heel erg goed.

Het is vrijdag en dat betekent dus een bos verse bloemen voor op mijn bakkerskast. Ik koop twee bossen tulpen, maar dan valt mijn oog ook nog op een aanbieding met gerbera’s. Die neem ik ook nog mee. Ze zijn echt heel gaaf zo.

Na schooltijd ga ik met de kinderen gezellig een paar uurtjes richting Blijdorp.

We vermaken ons prima. Ik maak er onder andere deze foto.

Zaterdag

Wordt er weer gevoetbald. En na diverse nederlagen, wordt er nu eindelijk weer een keertje gewonnen, met slechts 2-25.

Thuis wacht mijn echte post is cool pakketje op me. Waar ik echt heel erg mee verrast wordt door Melanie van Bmellow. Vooral van de snailmail ben ik helemaal stil. Meer over de swap kun je van de week lezen.

Ook komt er nog een gaaf pakketje van Studio Ins en Outs binnen. Het is de moederdagbox. Normaal bestel ik de verrassingsboxen niet, maar nadat ik een sneakpeak had gezien, vond ik deze te leuk om niet aan te schaffen. Komt ook omdat het wel echt mijn kleurtjes zijn. De losse spulletjes zijn van Liefs van Cindy en ik vind ze echt geweldig. Binnenkort maar weer eens een avondje plannen voor mijn invulboeken.

Na de lunch ga ik met de kinderen op de fiets naar mijn vriendin en haar gezin.

We genieten van de zon en kletsen gezellig, terwijl de kinderen zich prima vermaken.

Zondag

Ben ik weer niet vooruit te branden en laat ik het hardlopen voor wat het is. Ik ben zo niet gemotiveerd en weet even niet wat ik er mee moet, dus ik laat het maar zo.

’s Middags ga ik met de kinderen even lekker naar buiten om de Nerfchallenge aan te gaan met de nieuwe set Nerf die we kregen. Maar helaas speelt de wind vals en worden alle flesjes steeds om geblazen. De kinderen oefenen daarom binnen nog even verder.

Ik zorg voor het avondeten en kook lekker tagliatelle met paddenstoelen, garnalen en groene asperges. Zo lekker!

En dan zit de week er al weer op. Gaan we ons klaar maken voor een nieuwe week, waarin ik maar drie dagen hoef te werken, want donderdag ga ik naar de Backstreet Boys toe.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen