Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 2016, hallo 2017

De laatste dag van 2016 is aangebroken en dus is het tijd om terug te kijken op afgelopen jaar. 

2016 was het jaar waarin Erik en ik niet fit begonnen. Ik had helse buikpijnen, die achteraf veroorzaakt werden door een cyste. En Erik werd tot twee keer toe geveld door longontsteking. 

2016 was ook het jaar van gezellige uitstapjes. Zo bezochten we met vrienden Antwerpen. Wat echt een superweekend was. Maar gingen we ook naar het concert van Kensington, waar ik eindelijk één van de allerliefste mensen ontmoette die ik ken via social media. En gingen we met de kinderen naar de Efteling, het strand en het bos. 


2016 bestond uit qualitytime met elkaar, maar ook met vrienden en familie. Qualitytime die ik voor geen goud had willen missen. 

2016 stond ook in het teken van verlies. Verlies van het kindje dat niet mocht komen. En wat uiteindelijk er toe geleid heeft dat ik heel slecht in mijn vel zat, waardoor ik me af wilde sluiten van alles en iedereen. En dat ook daadwerkelijk deed. Het duurt langer, dan ik zelf kon vermoeden, om hier weer helemaal bovenop te komen. Maar het gaat steeds een beetje beter. 

2016 stond ook in het teken van werk. En dan met name de contractverlengingen. Maar ook de drukte op het werk, door het wegvallen van een collega, die hoe oneerlijk ook, vecht tegen kanker. Maar met liefde voor hem, werk ik maar wat graag een paar stappen harder. 

2016 was het jaar waarin we voor het eerst echt met vrienden op vakantie gingen naar Italië. Wat vond ik het spannend! Maar wat was het superfijn en wat zou ik dat graag nog eens over doen. 

2016 was het jaar dat mijn peuter een kleuter werd. Wat is mijn kleine binkie gegroeid dit jaar. Niet alleen qua lengte, maar vooral mentaal. Hij praat volop en iedereen kan hem eindelijk verstaan. Hij is heel erg ondernemend en wil alles weten. Daarnaast blijft hij ook gewoon lekker ondeugend en vooral zichzelf. 

2016 was ook het jaar dat mijn dreumes een peuter werd. En wat voor eentje. Een heerlijk meisje met een eigen willetje en die de oren van je hoofd kletst en zingt, maar het ook nog altijd heerlijk vind om lekker te kroelen met papa en mama. 


2016 het jaar waarin we, dankzij superlieve vrienden en mijn zusje en zwager, samen weg konden naar Kensington, Tineke Schouten, Antwerpen en Eindhoven. Of gewoon even samen thuis konden zijn. Alleen maar liefde voor jullie, echt! <3 

2016 was het jaar dat onze vaste oppas er voor zorgden dat we alle andere uitstapjes samen konden maken. Wat ook superfijn was. 

2016 was ook het jaar waarin ik op stap ging met vriendinnen. We gingen naar de bingo of gewoon lekker shoppen. En bezochten Flavourites Live. 

2016 stond ook in het teken van haken. Wat was ik gefrustreerd dat ik het niet kon en dat het gewoon niet lukte. En door mijn doorzettingsvermogen, kan ik inmiddels aardig haken.  

2016 was het jaar waarin ik ook op ander manieren creatief was. Ik deed mee aan swaps en maakte onder andere letterslingers en woonkettingen. 


2016 was het jaar dat ik mee mocht met mijn kleine zusje om een trouwjurk uit te gaan zoeken. Wat lukte. Nu nog wachten tot 20 mei 2017. 

2016 het jaar dat Luca en Giulia allebei gevraagd zijn om kindgetuige en bruidskindjes te zijn op de bruiloft van mijn zusje. Ik ben echt supertrots, niet alleen op de kindjes, maar ook op mijn zusje. 

2016 was het jaar dat we eindelijk begonnen met de make-over van de slaapkamer. 

2016 was ook het jaar dat mijn blog groeide. En ik hoop volgend jaar nog verder te groeien. Dank jullie wel, mede door jullie werd dit mogelijk gemaakt. 

2016 was ook het jaar dat we vijf jaar getrouwd waren. Wat we niet op de dag zelf vierden, maar wat we gisteren uitgebreid hebben ingehaald met lekker eten en de bios met onze lieve vrienden. 

2016 sluiten wij af bij onze lieve vrienden en vannacht proosten we op een mooi, gezond en gelukkig 2017, opdat al onze dromen uit mogen komen. 


Wij wensen jullie een superfijn, maar bovenal gelukkig en gezond 2017. Opdat al jullie dromen maar uit mogen komen! 

Liefs xoxo 

Marieke

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 1 januari 2017 / 8:06 pm

  Jeetje dat heb ik helemaal gemist… dus we hebben eigenlijk hetzelfde meegemaakt? Dikke knuffel!

  • Marieke
   2 januari 2017 / 7:13 am

   Ja helaas wel 🙁 Thnx meis!

 2. juflisanneblog.nl
  1 januari 2017 / 7:31 pm

  Een jaar vol ups en downs. Een goed en gelukkig 2017 met man en kids!

  • Marieke
   2 januari 2017 / 7:13 am

   Dank je wel Lisanne! Jij ook een gelukkig en gezond 2017

 3. 31 december 2016 / 1:53 pm

  Mooi om het jaar zo af te sluiten! Een jaar met droevige momenten, maar gelukkig zeker ook met heel veel mooie dingen om aan terug te denken! Ik wens jullie een heel mooi 2017!

  • Marieke
   31 december 2016 / 5:51 pm

   Dank je wel! Jullie ook een heel fijn 2017!

 4. 31 december 2016 / 9:44 am

  Wat is het leven zwaar en wat is het toch mooi. Hoe sterk kun je zijn na zware tegenslag. Wat kunnen wij mensen veel. Ik wens je alleen maar goede dingen, met uitermate bijzondere en lieflijke mensen. Geniet van elk moment dat je blij bent. En onderga ook de pijn. Dan weet je extra hoe bijzonder het is om gelukkig te zijn.

  • Marieke
   1 januari 2017 / 7:03 pm

   Wat heb je dat mooi geschreven Cynthia! <3
   Je hebt helemaal gelijk! Gelukkig komt er na een diep dal altijd weer een top in zicht! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.