Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ziekenhuis, kermis en einde vakantie – Mariekes Weekly 18-2019

We laten april voor wat het is en we beginnen aan mei. Afgelopen week stond onder andere in het teken van het ziekenhuis, de kermis en het einde van de meivakantie (hoera).

Maandag

Na het werk ga ik snel de kinderen ophalen van de bso, zodat we nog even samen langs kunnen gaan bij de man, die een nachtje in het ziekenhuis slaapt. Niks ernstigs trouwens, maar ze gaan een nachtje kijken hoe hij slaapt.

Thuis maakt mijn tuttebel ruzie met me en huilt daarna om haar vader. Gelukkig is daar haar grote broer om haar te troosten.

Dinsdag

Vind ik het maar koud in huis en trek ik lekker het warme vest van mijn werk aan.

Tijdens de voetbalwedstrijd maak ik nog iets voor mijn echte post is cool maatje.

Woensdag

Is de man door dag van de arbeid al om één uur klaar. Hij haalt me gezellig op van het station, zodat wij samen de kinderen op kunnen halen van de bso.

Donderdag

Komt de zorgboerderij langs op de bso. Ze hebben konijntjes, cavia’s en kuikentjes bij zich. Heerlijk om foto’s te krijgen van de leidsters, waarop duidelijk te zien is dat ze genieten van de diertjes.

Voor het avondeten maak ik lekker een omelet voor mezelf. En die smaakt echt prima.

Vrijdag

In de ochtend pas ik op op een vriendinnetje van mijn binkie, terwijl haar moeder nog een ochtendje werkt. Helaas zijn mijn kinderen beide niet zo leuk. Wat jammer is, vooral voor dat meisje.

Voor de lunch maakt mijn bink zelf een feestbord met van alles en nog wat erop. Is dit gedeelte van onze opvoeding in ieder geval geslaagd 😉

Omdat ze nog steeds niet te genieten zijn tussen de middag leg ik ze gewoon op bed. Waar ze heerlijk een uurtje slapen. En ik ook even tot rust kan komen.

Als ze weer wakker zijn, gaan we wat boodschapjes doen en mogen de kinderen een rondje in de draaimolen op de bevrijdingskermis.

‘s Avonds is het kijkles bij zwemmen en mijn tuttebel mag mee, omdat de man nog niet klaar is met werken.

Zaterdag

Mogen we lekker langs de lijn staan. Het is best fris en dat is jammer. Helaas verliezen de jongens, maar er wordt wel door alle drie (rest van het team was er niet) nog gescoord.

Thuis warmen we lekker op en ga ik gezellig knutselen met de kids.

De eenhoorn en de piraat die ik maak worden beide goedgekeurd.

Zondag

Ga ik weer een rondje hardlopen. Helaas voor mij is het echt een drama. Alles doet zeer en het lukt me niet om het eruit te lopen. Ik besluit om de rest van mijn rondje uit te wandelen. En ik heb er echt goed de balen van.

In de middag gaan we met de kinderen even naar de kermis, zodat ze zich daar uit kunnen leven. Ze vermaken zich prima. Vooral de octopus doet het erg goed.

De rest van de zondag doen we vrij weinig. Op de planning staat pannenkoeken, want einde van de vakantie. Maar de man en ik bestellen lekker sushi, gewoon omdat het kan. Ondanks dat de sushi erg lekker is, kan het toch niet tippen aan de sushi in Kerkrade. En als de kinderen op bed liggen kijken we nog een aflevering La Casa de Papel. Mocht je die serie nog niet gezien hebben, het is echt een aanrader.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.