Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 15-2021 – backpacker, borrelen en skaten

We hadden eindelijk weer eens een rustige, maar heerlijke week. Zo maakte ik foto’s van mijn gezin voor de backpacker challenge, konden we borrelen in het zonnetje op het balkon en gingen we gezellig skaten. Wat we nog meer deden kun je weer lezen in een nieuw weekoverzicht.

Maandag

De nieuwe opdracht voor de Sunfield Backpacker is dit keer portretten fotograferen. Mijn tuttebel was ook dit keer de klos en de foto is echt heel erg gaaf geworden, al zeg ik het zelf.

Sinds kort maakt mijn olijke duo gebruik van mijn oude telefoon, hiermee maken ze filmpjes. Zo leuk om te zien hoe ze hele verhalen tegen niemand vertellen.

Dinsdag

De man brengt de kinderen naar school en ik ga weer lekker aan het werk.

Na het werken gaan de man en ik samen de masterclass kijken die hoort bij de fotoopdracht. Deze Masterclass is met Danique Regterschot.

’s Avonds ga ik met mijn vriendin een stuk skaten. We rijden onze vaste route en komen langs lammetjes. Die moeten natuurlijk wel echt even op de foto gezet worden.

Woensdag

Deze woensdag wasdag kom ik er toch wel echt achter dat ik naar de kapper toe moet. Gelukkig kreeg ik van een kennis een tip voor een krullenkapper, dus daar ga ik binnenkort heen. Iets wat ik wel echt spannend vind, want ik heb al jaren dezelfde kapster.

Donderdag

Laatste werkdag van deze week alweer. Als ik mijn laptop afsluit ben ik echt versleten. Ik kom er dan pas achter dat ik teveel aan uren heb opgebouwd. Niet handig, maar goed nu niks meer aan te doen. Volgende week maar wel weer goed doen.

Samen met de man ga ik even naar wat winkelafspraken. Zo ook naar de Action, waar ik nog wat spulletjes meenam die altijd handig zijn voor mijn blog.

Voordat we gaan eten, maken de kinderen nog wat happy stones. Ze vinden dit echt zo ontzettend leuk om te doen.

Vrijdag

Vandaag kan ik samen met de man de kinderen naar school brengen. Hij gaat aansluitend even naar zijn werk en ik loop via een omweg naar huis toe, omdat ik bij mijn vriendin nog een pakketje op ga halen.

In het pakketje wat ik ophaalde bij mijn vriendin zit de goodiebox van Studio Ins & Outs. De inhoud is weer zo gaaf.

’s Middags hebben we nog een heerlijke drive thru party van één van de vriendjes van mijn tuttebel. In verband met privacy deel ik hier geen foto’s van op mijn blog.

Van mijn mannen maak ik ook nog een portretfoto. Dit soort foto’s zijn meer dan ooit zo ontzettend waardevol.

Zaterdag

Als mijn bink en ik samen teruglopen van de voetbal naar huis, gaan we via het graffitiviaduct. Daar zien we deze graffiti met superheroes staan.

Mijn mannen gaan samen boodschappen doen en komen thuis met mijn favoriete bloemen, tulpen. Zo lief weer en de kleur is ook echt heel erg gaaf.

Zondag

Vandaag gaan we genieten van het mooie weer. We hebben afgesproken met een vriendinnetje van mijn tuttebel om te gaan skaten. Waar ze een tijdje geleden nog bang was om te vallen, is dat nu helemaal niet het geval en doet ze het al best goed.

Ook mijn bink wil het graag eens proberen en mag even de skeelers van het vriendinnetje lenen. Hij vindt het wat onwennig, maar wel heel erg leuk om te doen. Binnenkort kan ik dus met mijn olijke duo gaan skaten, echt superleuk!

Na het skaten gaan we thuis lekker borrelen met zijn viertjes, op het balkon in het zonnetje. Het is er echt heerlijk vertoeven.

Al met al hadden we echt een hele fijne, dit keer ziekenhuisloze, week. Al is dat ziekenhuisloze wel stilte voor de storm geweest, want vanaf vandaag gaat het behandeltraject in en gaan we een heftige tijd tegemoet. Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.