Bye Bye May – Tijd voor een terugblik op afgelopen maand

En toen was het alweer de laatste dag van mei. Tijd voor een terugblik op deze bijzondere maand, die in het teken stond van waterpokken en bruiloften. 

Qualitytime

Deze maand hadden we veel qualitytime met zijn viertjes, maar ook met de twee oudste kinderen van Erik. Zo gingen we met zijn viertjes gezellig lunchen bij mijn schoonzusje. Maakte we een uitstapje naar Ikea, die we niet snel meer zullen vergeten, aangezien de kinderen niet te genieten waren. En gingen we met zijn zessen zwemmen, wat echt wel heel erg gezellig was. En mochten we ook nog naar het Spoorwegmuseum voor een bezoek aan Thomas.

<img alt="thomas de trein>

Crea-hop

Ik deed mee aan de crea-hop samen met nog 23 andere bloggers en dat was echt een superfijne ervaring. En bij een volgende zal ik ook zeker weer mee doen.

<img alt="crea-hop woonketting"

Waterpokken

We worden deze maand ook geconfronteerd met waterpokken, Giulia is half mei als eerste aan de beurt. En ik vind haar zo zielig, al heeft ze er alleen ’s nachts heel veel last van. Luca daarentegen krijgt het de laatst week van mei. En heeft het dusdanig heftig dat we naar de huisartsenpost gaan en ze daar zelfs nog even testen of het geen hersenvliesontsteking is, wat gelukkig niet het geval is. Gelukkig zijn de laatste pokken bij Giulia nu aan het verdwijnen. Ik hoop dat ze bij Luca ook snel wegtrekken, aangezien hij het over grote deel in zijn gezicht heeft en ik echt heel erg bang ben voor littekens. Mochten jullie nog tips hebben om littekens tegen te gaan, dan zijn deze van harte welkom.

Moederdag

Met moederdag ben ik echt heel erg verwend door de kinderen en manlief. Vooral de zelfgemaakte cadeautjes zijn me altijd erg dierbaar. Toch zat er een bittere nasmaak aan deze dag. Vorig jaar op moederdag ontdekte ik dat ik zwanger was van 3.0, een mooier moederdagcadeau kon ik me toen niet wensen.

Bruiloft zusjelief

20 mei was het dan eindelijk zover, de grote dag, van mijn zusje en zwager was eindelijk daar. En wat waren ze supermooi! Ik heb ook zo genoten van de kinderen die kindgetuigen en bruidskindjes waren. Ze waren zo lief en hebben zo goed hun best gedaan.

<img alt="tekenen trouwakte door kindjes"photo: Seyma Basoglu

Herinnering

Uiteraard dacht ik ook terug aan 25 mei vorig jaar, een verdrietige dag, die ik nooit meer zal vergeten.

Bruiloft schoonzus

Deze maand trouwde ook mijn schoonzus en zwager, ook zij zagen er supermooi uit. En wat heb ik genoten en gelachen in de korte tijd dat ik op hun bruiloft was, want helaas ben ik na het hoofdgerecht naar huis gegaan in verband met Luca die ziek was. Wel heb ik via foto’s meegekregen dat het feest erg gezellig was.

<img alt="bruidspaar"

Vrienden

Deze maand ook weer erg blij met mijn lieve vrienden, die zoals altijd bereidt zijn om op de kindjes te passen. Zelfs als Luca zich niet happy voelt. Maar wat hebben ze zich vermaakt in de tuin en in het zwembad. En wat voel ik me toch altijd gezegend met zulke lieve vrienden.

Shoppen

Uiteraard werd er ook nog geshopt deze maand. Zo ging ik met mijn lieve vriendin en Anne naar het Flavourites Feest. Maar ook ging ik samen met Erik shoppen voor de bruiloft van mijn zusje. En kocht ik uiteraard nog kleding voor de kinderen, maar ook voor mezelf.

Al met al was het eigenlijk best wel een hele leuke maand en kijk ik uit naar juni. We komen steeds een beetje dichterbij de vakantie, waar ik echt enorm veel zin in heb en waar ik ook echt naar uit kijk.

Waar kijken jullie deze maand met plezier op terug?

Liefs Marieke

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 1 juni 2017 / 5:52 am

  Hopelijk valt het inderdaad mee met de littekens… Ik heb helaas geen tips hoe je ze tegen kunt gaan. Ik lees nu net over je miskraam, wat erg… Snap dat je terugdenkt aan die dag. Ik heb zelf ook een miskraam gehad en denk er nog best veel aan. Al heb ik het wel een plekje kunnen geven, het had blijkbaar zo moeten zijn…

  • Marieke
   1 juni 2017 / 8:36 am

   We gaan het zien, gelukkig zijn ze nu langzaam aan het verdwijnen.
   Er niet aan denken zou misschien ook niet helemaal goed zijn denk ik. En inderdaad wat je zegt, het had blijkbaar zo moeten zijn.

 2. 1 juni 2017 / 4:57 am

  Jij bent goed verwend met Moederdag!
  Wat staat er precies in dat Blogboek?
  Ziet er goed uit deze maand!

  • Marieke
   1 juni 2017 / 8:33 am

   Echt hè, zo blij mee ook!
   In het Blogboek staan wel handige tips, do’s and don’ts voor wat betreft bloggen, maar ook goeie inspiratietips.

  • Marieke
   1 juni 2017 / 8:31 am

   Dat zou zomaar kunnen ja.

 3. 31 mei 2017 / 5:26 pm

  En die beautyfull ketting. Die won ík!! In de winter komt die knus in ons huisje, aangezien ik dan altijd rood/witte assecoires gebruik hier!! En nu maar hopen dat ziekte wegblijft. Xxxxx Lieve foto ook. Van jullie vier. Je zoontje kijkt jou zo lief aan.

  • Marieke
   31 mei 2017 / 6:48 pm

   Hahahaha ja! Ik ben erg benieuwd van de winter hij past er vast heel erg goed bij.
   Nou echt hoor, dacht gisteren heel even dat Giulia ziek werd, omdat ze buikpijn had en vanuit het niets ineens begon te spugen. Maar gelukkig viel het mee.
   Dank je wel, ja mooi hè? Echt wel een beetje verliefd op deze foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen