Kleine zusjes worden groot – de grote dag – bruiloft M&S

Logisch zou je denken, want kleine zusjes worden altijd groot. Maar mijn kleine zusje, we schelen tien jaar vier maanden en één dag, wordt nu echt groot. Morgen is namelijk de grote dag. Buiten het feit dat ze 26 wordt morgen, gaat ze ook trouwen met haar grote liefde.

Kindgetuigen

Maanden geleden kregen we een hele lieve kaart van mijn zusje, met de vraag of Luca en Giulia kindgetuigen mogen zijn op hun bruiloft. Niet eerder had ik van kindgetuigen gehoord, maar ze gaan allebei een trouwakte ondertekenen. Ik ben echt een hele trotse moeder en zus. Zo gaaf dat mijn kindjes op haar bruiloft bruidskindjes zijn. Ben dan ook erg benieuwd hoe ze het gaan doen, want het is voor de kinderen een spannende en lange dag morgen.

Kleding

Aan de kleren  van de kinderen kan het in ieder geval niet liggen. Helaas kan ik nog geen foto’s posten, want mijn zusje heeft namelijk geen idee hoe het pak van mijn zwager eruit ziet. En dat willen we graag zo houden natuurlijk. Wel kan ik vertellen dat ze er superleuk uit gaan zien, al ben ik, als hun moeder, natuurlijk wel heel erg bevooroordeeld 😉

Wat het met mij doet?

Behalve dan dat ik, zoals ik al zei, supertrots ben op mijn zusje en mijn kindjes, denk ik ook terug aan mijn eigen grote dag! Alweer ruim vijf jaar geleden.

Lief zusje

Lief zusje eindelijk is, na maanden van wachten, jullie grote dag in zicht. Ik wens jou en je lieve aanstaande man morgen de allermooiste dag van jullie leven. En je zal het al wel heel vaak gehoord hebben de afgelopen weken, maar probeer te genieten van iedere minuut op jullie bruiloft. De dag zal voorbij vliegen en voor je het weet zit je al in het vliegtuig voor je honeymoon naar Mexico. Ik kan in ieder geval niet wachten om je morgen te zien stralen in je schitterende trouwjurk.

Liefs Marieke

photocredits voor onze trouwfoto: Denise v/d Ketterij

 

 

Alle afbeeldingen en teksten die op mariekeblogt.nl geplaatst worden, zijn eigendom van mariekeblogt.nl en mogen niet zonder toestemming, op welke manier dan ook, worden gebruikt door derden.
Volg:
Delen:

8 Reacties

  • Marieke
   21 mei 2017 / 9:47 pm

   Dank je wel!! We hebben genoten!! <3

 1. 20 mei 2017 / 1:46 am

  Je bent een heel lieve zus en lief mens!!! Een prachtige dag gewenst!!!!!!

  • Marieke
   21 mei 2017 / 9:47 pm

   Dank je wel! Lief dat je dat zegt!! <3

 2. 19 mei 2017 / 9:53 pm

  Superleuk! De bruiloft van je kleine zusje. Geniet morgen van deze mooie dag! ❤️

  • Marieke
   19 mei 2017 / 10:07 pm

   Ga ik zeker doen!! Dank je wel!! X

 3. Patricia
  19 mei 2017 / 1:57 pm

  Wat kan je daar dan lekker emo door worden he?
  Ik voelde liefde in de tekst!
  Ik wens jullie allen een super mooie dag toe.
  En ook ik zeg GENIET! Het is zo voorbij!
  Groetjes en liefs

  • Marieke
   19 mei 2017 / 2:15 pm

   Dank je wel lieve Patricia! Ja echt hoor! Ik mag wel een pak zakdoeken meenemen morgen!
   En genieten gaan we! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen