Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye November – Tijd voor een terugblik op de maand november

Dag november, wat was je fijn en wat zorgde je alvast voor heerlijke vooruitzichten. Ik neem je nog even mee terug naar deze fijne maand.

Weekend weg

De maand november begon met een heerlijk weekend weg met vrienden in Ouddorp, lekker aan het strand. Het was echt gezellig en ik kijk nu al weer uit naar ons volgende uitje.

Flavourites Live

Net als vorig jaar november, ben ik ook nu weer op Flavourites Live geweest. Uiteraard ook nu weer met mijn vriendinnetje. Het was weer erg gezellig en ik kocht er onder andere deze gave kaarthanger van Winkeltje van Anne.

Logeren

De kinderen mochten weer heerlijk een nachtje bij hun oom en tante slapen. Ze vonden het er weer heel erg gezellig. Er wordt alweer uitgekeken naar de volgende logeerpartij. Uiteraard genoten wij van een heerlijke dag/avond we-time!

Werk

Na de verbazing van eind vorige maand omtrent de vaste aanstelling die ik kreeg, begon de maand november op mijn werk met een heerlijk gevoel. Het werkt toch nog lekkerder als je wat meer zekerheid hebt. En het wordt nog leuker, want in januari mag ik drie dagen naar Londen toe. Daar heb ik echt al mega veel zin in.

Vakantie

Het is nog wat vroeg, maar we boekten onze zomervakantie al. In 2018 gaan we weer gewoon naar Italië. Lekker naar het Gardameer. Is het al zomer? 😉

Blog

Deze maand deed ik twee winacties. Aan de winactie voor de Milly Pie kan je nog steeds meedoen. Mede door de winacties bezochten jullie mijn blog weer gezellig 🙂

Mijn vijf best gelezen blogs van oktober

December

De laatste maand van 2017 alweer. En wat heb ik zin in deze gezellige feestmaand met Sinterklaas, Luca’s verjaardag en kerstmis.

Wat was jullie hoogtepunt van november? Ik lees het graag in de comments, op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 11 december 2017 / 11:16 pm

  Wat gaaf van die vaste aanstelling, dat moet inderdaad ook een heerlijk gevoel zijn!
  Super gezellig die tafel zo met die hapjes, echt genieten 🙂

  • Marieke
   13 december 2017 / 9:38 pm

   Ja zo blij mee! Had ik nooit verwacht omdat het maar om zeven maanden zou gaan eigenlijk.
   Het was heerlijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.