Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Landal – weekendje weg – weekendoverzicht #41

Wij brachten afgelopen weekend door op Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Een leuk park, waar we heerlijk hebben genoten van rust, het strand en heel veel zand. 

Vrijdag 03-11

We beginnen de ochtend met het klaarleggen van spullen voor ons weekendje weg.


Daarna brengen we mijn bink met zijn drieën naar school toe.


Thuis ga ik inpakken en mijn tuttebel wil graag nog even model staan voor de reviewproducten die we meenemen. Overigens ben ik nog steeds gek op haar trui en zag ik dat ze er ook eentje voor volwassenen verkopen bij H&M. Die moest ik natuurlijk klikken 😉


Om één uur stappen we in de auto en rijden we richting Ouddorp. De kinderen vallen al snel in slaap.


Om twee uur zijn we op onze bestemming Landal Strand Resort Ouddorp Duin en moeten we nog even wachten op vrienden, waarmee we dit weekend weggaan. We hebben een tienpersoonsvilla. En het is echt heel erg groot, met vijf slaapkamers, drie badkamers, waarvan één met sauna en sunshower en drie toiletten. Helaas ben ik er niet aan toegekomen om er echt foto’s van te maken, zo stom eigenlijk. De kinderen vermaken zich er ook prima. En ook de binnenspeeltuin, die heel klein is, wordt goedgekeurd.


En ook de bedden liggen heerlijk.

Zaterdag 04-11

Ik word wakker van mijn olijke duo in de kamer naast ons. Ze liggen te kletsen. Ik kruip nog even bij ze, maar na twintig minuten zijn ze er klaar mee en gaan we naar beneden toe.


Rond half tien eten we met zijn allen aan de grote lange tafel.


En daarna gaan we richting Stellendam, naar de visafslag. Uiteraard is er op het tijdstip dat wij er zijn, niet veel meer te doen, maar de vissersboten zijn wel indrukwekkend om te zien, vind ik.


Daarna rijden we naar een restaurant, Zoet of Zout, waar de kinderen even lekker kunnen spelen in de grote steur die buiten staat.


We doen lekker een bakkie. Ook zie ik daar Angela van Mama met passie, maar aangezien zij daar met familie is, spreek ik haar niet aan. Achteraf wel jammer, maar vind dat ook best raar om zomaar op iemand af te stappen.


We halen bij de visboer in Ouddorp kibbeling, die we in het huisje opeten. En daarna leg ik mijn tuttebel op bed. Die al vrij snel slaapt.


Met de oudste twee kinderen spelen we het spel “Ei-hoofd. Binnenkort lees je hier meer over op mijn blog. Maar één ding kan ik je wel verklappen, we hebben heel veel lol gehad.


‘s Middags gaan we met zijn allen nog even het strand op. Heerlijk uitwaaien en ook nog een beetje verregenen. Maar het is fijn.


Als de kinderen in bed liggen, ga ik lekker een poosje in bad. Thuis hebben we er geen, dus maak ik er nu graag gebruik van. En het is echt heerlijk!


We spelen ook nog met zijn vieren gezellig een spelletje Monopoly Extreem bankieren. Ook hier lees je binnenkort meer over op mijn blog.

Zondag 05-11

Vandaag starten we heerlijk rustig op.


Na het ontbijt gaan we richting Goedereede, maar omdat het regent, besluiten we al snel om maar gewoon weer terug te gaan naar het park. Daar doen we lekker een bakkie bij het restaurant.


Naast het restaurant is nog een klimtoren, waar de kinderen uiteraard nog in gaan.


Terug in het huisje gaat mijn tuttebel lekker slapen. En ontvlucht ik even de drukte door op één van de slaapkamers te netflixen. Na haar slaapje gaat ze lekker een poosje kleuren, terwijl mijn bink op de iPad speelt.


We eten weer gezellig aan de lange tafel. En daarna ruimen we alles op en gaan we helaas  alweer naar huis toe.


Helaas heeft mijn bink bij thuiskomst enorm veel oorpijn. Gelukkig mogen we bij de hap wel oordruppels halen.

Over Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Het is een groot park wat lekker ruim is opgezet, maar geen typisch Landalpark. Bij alle huisjes/villa’s zijn er duinen opgespoten. Ziet er heel erg leuk uit, maar dat zand vind je werkelijk waar overal terug in de villa. En dat vind ik toch echt een nadeel.


Verder was onze luxe villa echt heel erg fijn. En had eigenlijk alles wel in huis. Al weet ik nog steeds niet wat we met vier soeppannen moesten. Het restaurant zag er super uit. En de binnenspeeltuin was ook prima, al liep Luca er wel een bloedneus op en waren de picknicktafels waar aan geknutseld werd overdag echt te ranzig. Overal lagen de lijmflesjes over de tafels en er was niks opgeruimd. Dat wij er pas tegen zevenen waren vrijdagavond zorgde ervoor dat de kinderen er het rijk alleen hadden. Wat wel fijn was, omdat het best klein was.Al met al hadden we een heerlijk weekend, wat zeker voor herhaling vatbaar is. Gelukkig gaan we in de kerstvakantie ook nog een weekje op vakantie, maar dan naar een ander park van Landal.

Hoe was jullie weekend? Ik lees jullie reacties graag op Instagram, Facebook of uiteraard hieronder in de comments.

Alle afbeeldingen en teksten die op mariekeblogt.nl geplaatst worden, zijn eigendom van mariekeblogt.nl en mogen niet zonder toestemming, op welke manier dan ook, worden gebruikt door derden.

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 9 november 2017 / 10:10 am

  Leuk, wij hebben ook plannen om hierheen te gaan. Dus ik was erg benieuwd naar je bevindingen. Ik wist niet dat de duinen opgespoten waren. Zit je wel dicht bij het strand?

  • Marieke
   10 november 2017 / 12:17 am

   Dat wist ik ook niet. Daar kwam ik pas achter toen we er waren. Wij zaten er nog zeker 15 minuten vanaf. Maar ligt er helemaal aan waar je huisje staat. Wij zaten in de 200 serie achteraan

 2. 7 november 2017 / 8:49 pm

  Oh wat fijn om er eventjes tussen uit te zijn met de kinderen en vrienden. Het ziet er erg netjes uit.

  • Marieke
   7 november 2017 / 9:28 pm

   Ja het was echt heerlijk en we waren er ook echt aan toe 🙂
   Nu weer een poosje wachten.

 3. 7 november 2017 / 11:10 am

  Wat ziet er dit uit als een gezellig weekend. Het lijkt me dan ook een erg leuk park dus bedankt voor het delen van jullie leuke weekend

  • Marieke
   7 november 2017 / 9:27 pm

   Ja het was ook een erg leuk weekend! En graag gedaan hoor 🙂
   Overigens ook best betaalbaar rond deze tijd, dus echt wel een aanrader.

 4. 7 november 2017 / 12:13 am

  Wat een heerlijk weekend heb je gehad meid! Ik hoop dat het snel beter gaat met de oorpijn.

  • Marieke
   7 november 2017 / 9:27 pm

   Het was ook echt heel erg lekker.
   Dat hoop ik ook inderdaad.

 5. 6 november 2017 / 10:37 pm

  Heerlijk weekendje joh! En wat slapen jouw kinderen toch altijd heerlijk!

  • Marieke
   6 november 2017 / 10:38 pm

   Haha al is dat niet altijd zo hoor. Ze kunnen ook goed spoken allebei 😉

 6. 6 november 2017 / 8:22 pm

  Wat een heerlijk weekend. Wij gaan aankomende week naar Landal Heihaas in Putten. Ben echt zo benieuwd, lees heel veel diverse reacties..hopelijk gaat het al iets beter met Luca. Fijne avond nog

  • Marieke
   6 november 2017 / 10:26 pm

   Oh wat heerlijk! Komt vast goed joh! Wij gaan met de kerstvakantie ook naar Putten maar dan de Veluwse hoevegaerde.
   Luca heeft helaas dubbele oorontsteking.

 7. Patricia
  6 november 2017 / 3:12 pm

  Als je mij eens ziet spreek je mij wel even aan he?
  haha.
  Klinkt als een heerlijk weekend.
  liefs van mij

  • Marieke
   6 november 2017 / 7:40 pm

   Haha uiteraard 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.