Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Luizenmoeder, volgende badje en workshop – Mariekes weekly #37

Wat was het een heerlijk weekje. Lekker gewerkt, ik was luizenmoeder, Luca is een badje verder met zwemmen en ik had heerlijk een paar uur me-time.

Maandag

Word ik door een appje op de hoogte gebracht van het feit dat er ‘s avonds een informatieavond is op school. Ik ga in beide klassen een halfuurtje zitten, omdat ik wel graag de gezichten van ouders wil zien. Als ik thuis kom, ben ik luizenmoeder van Luca’s klas.

Dinsdag

Mama mama wil je een foto van ons maken?

‘s Middags komt Giulia thuis met haar allereerste knutsel van school <3

Woensdag

Na een lekkere werkdag, plof ik ‘s avonds op de bank met een bakkie thee uit mijn nieuwe Blond Amsterdam mok.

Donderdag

Ga ik ‘s avonds een rondje lopen met de buurvrouw, maar helaas lukt het rennen niet zo, door verkoudheid. We wandelen op ons gemak verder.

Vrijdag

Ben ik helemaal happy als ik op de weegschaal ga staan. Eindelijk is er weer een kilo van af, na weken, wat zeg ik, maandenlang schommelen.

Na de boodschappen schrijf ik mijn boodschappenlijstje in het net, zodat ik het op het prikbord kan hangen.

Voor tussen de middag maak ik lekker een broodje carpaccio, gewoon omdat het kan.

Nibbits horen om je vingers.

Heb je de leuke uitspraak van mijn man op Instagram al voorbij zien komen?

Luca krijgt na het zwemmen een briefje mee dat hij door is naar het volgende badje. Hij is zo trots als een pauw. En terecht.

Zaterdag

Heb ik heerlijk een paar uurtjes voor mezelf. Erik is met de kinderen naar zijn oudste zoon en mijn schoonmoeder toe. Ik pak wat cadeautjes in voor mijn vriendinnetje die vanavond oppast. En ik leg alvast de spullen klaar voor de workshop die ik heb van Studio Ins & Outs bij het pre-event van We are female.

De workshop is echt hartstikke gezellig. Zo leuk om te zien hoe andere de invulboeken van Studio Ins & Outs invullen. Je krijgt er in ieder geval volop inspiratie van.

Als we klaar zijn met de workshop slenteren mijn vriendin en ik nog even door de Markthal en eten er bij Het Kroket Loket een heerlijk broodje kaaskroket. Heb ik even geluk dat ik er tegenover werk, want dit was voor herhaling vatbaar.

‘s Avonds gaan we gezellig uiteten met mijn ouders, broertje en schoonzusje. En het eten is echt fantastisch. Mocht je in Dordrecht zijn en je wilt Italiaans eten, dan is Strada del Vino een absolute aanrader.

Zondag

Begin ik de ochtend met een rondje, maar helaas moet ik al vrij snel opgeven (ik haat opgeven), maar ik heb het te benauwd en hoest om de paar meter de longen uit mijn lijf, helaas. Ik baal, maar ja ik heb het wel geprobeerd en volgende week gewoon beter. Gelukkig mag ik wel nog genieten van een mooi uitzicht.

‘s Middags heb ik een kraamfeest, waar ik samen met mijn moeder heen ga. En als we terug zijn, spelen de kinderen buiten. Ze willen even fietsen en eindelijk fietst Luca op zijn eigen fiets ook zonder zijwielen. Zijn angst om te vallen is hij ineens vergeten.

Aan het eind van de middag valt mijn tuttebel nog even bij me in slaap. Zo groot, maar toch zo klein.

Het weekend is helaas alweer voorbij. Maar komende week gaan we er weer een heerlijke week van maken. Ik werk vierenhalve dag en zaterdag kan ik weer met mijn babyneefje kroelen.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg me ook op Instagram, Facebook en Pinterest.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 18 september 2018 / 10:34 am

  Ik vind het toch al heel netjes dat je een half uur hebt gelopen terwijl je verkouden was!

  • Marieke
   Auteur
   18 september 2018 / 2:32 pm

   Dank je wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.