Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Amsterdam, Backstreet Boys en huisartsenpost – Mariekes Weekly 21-2019

Wat een heerlijke week was het zeg. Het was erg druk met een dagje Amsterdam, het concert van de Backstreet Boys en een bezoekje aan de huisartsenpost. Wat we nog meer deden, lees je natuurlijk in een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Vergeet ik gewoon foto’s te maken. Gebeurt me wel vaker de laatste tijd, maar iets met druk in mijn hoofd en pas aan denken als het te laat is.

Dinsdag

Loop ik een rondje met mijn collega en maak ik deze gave foto van het witte huis.

‘s Avonds kroelen de kinderen met de man en dat levert zo’n lief plaatje op dat ik niet anders kan, dan het delen met jullie.

Woensdag

Mijn tuttebel heeft weer eens een briljante uitspraak als ik aan haar vraag waarom ze haar korstjes niet opeet.

Om mijn hoofd leeg te maken ga ik lekker een avondje aan mijn invulboeken werken. Dat is zo ontspannend om te doen. Eigenlijk doe ik het te weinig en zou ik er één avond in de week voor moeten plannen.

Donderdag

Mijn weekend is al begonnen. Ik breng de kinderen naar school en daarna ga ik stemmen.

Samen met mijn vriendin ga ik naar Amsterdam toe. Waar we samen een heerlijke dag hebben. We shoppen bij Blond Amsterdam, lopen over de Albert Cuyp en gaan een rondje varen op de grachten.

En dan is het eindelijk tijd voor het concert van de Backstreet Boys, de eigenlijke reden van ons bezoekje aan Amsterdam. Wat een supergaaf concert. Dit is echt het tofste concert wat ik tot nu toe van de jongens heb gezien. En ik heb er echt heel veel gezien. Van begin tot het eind zingen we alles mee, of nou ja zingen, het is meer blèren.

Vrijdag

Eindelijk ben ik een keer helemaal happy met mijn haar. De krul zit er goed in, er hangen zelfs diverse pijpenkrullen in en daar word ik echt heel gelukkig van. En dat  terwijl de curly girl method niet echt goed werkt bij me.

Mijn tuttebel heeft een speeldate, terwijl mijn binkie bij een vriendinnetje speelt.

Zaterdag

Er wordt weer gevoetbald. Mijn binkie scoort twee doelpunten, maar helaas verliezen ze toch nog. Maar ze hadden een tegenstander die gewaagd was aan hen en dat maakt het hele spel gewoon veel leuker om naar te kijken.

Daarna is het tijd voor dansles. Iets waar mijn tuttebel steeds minder zin in heeft. Ze wil liever gaan voetballen. Jammer, maar ja voetbal is ook leuk en zorgt er wel voor dat onze zaterdagen niet zo gebroken zijn.

Ik maak, voordat we naar huis gaan, nog wel deze foto van Villa Augustus.

Vandaag heb ik ook een teambuilding uitje bij mijn manager thuis, we gaan barbecuen en dat is echt supergezellig. Vooral voor herhaling vatbaar.

Helaas kamp ik al meer dan twee weken met pijn in mijn blaas (na diverse testen blijkt dat ik geen blaasontsteking heb) en besluit ik, op advies van mijn eigen huisarts, om toch de huisartsenpost te bellen. De dienstdoende huisarts gaat het wel behandelen als een blaasontsteking en dus krijg ik antibiotica mee. Nu maar hopen dat het het toch wel is en dat het snel over is.

Zondag

Is echt een chilldag, op een enkele boodschap na, doen we niet zo heel veel. Wel pak ik alvast een koffer in, want er staat een weekendje weg op de planning. Waar ik heel veel zin in heb.

Ik maak weer een heerlijke pastasalade, waar weer goed van gegeten wordt.

 

Hoewel het een lang weekend was, is het alweer voorbij. Gelukkig staat het volgende lange weekend alweer bijna voor de deur.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.