Lente, Di-rect en Creativelife – Mariekes Weekly 13-2019

Vandaag is het alweer 1 april (kikker in je bil, die er nooit meer uit wil (dit hoor ik dus al de hele week hè)). De laatste week van maart ligt dus ook alweer achter ons. En wat was dat een heerlijke week zeg. Zo genoten we van de lente, hadden de man en ik een datenight met Di-rect en bracht ik een bezoekje aan Creativelife.

Maandag

Maak ik geen foto’s. Maar ga ik wel tijdens de lunchpauze naar Søstrene Grene voor wat paasspulletjes, zodat ik met de kinderen vrijdag de boel in lente en paassferen kan brengen.

Dinsdag

Verven de kinderen met water op de tegels van de bso. De foto’s krijg ik doorgestuurd van de leidsters van de bso.

Woensdag

Ik mag met mijn bink naar de schooldokter. Hij wordt helemaal goedgekeurd en dat is erg fijn. Hij moet nog een heel klein stukje groeien en dan mag hij eindelijk in alle attracties van de Efteling.

Na de voetbaltraining helpt mijn binkie mijn tuttebel mee met het strikken van veters. Ze komt al een heel eind, nog even verder oefenen dus. Is toch handig als ze het ook zelf kan, ook al heeft ze geen veterschoenen.

Donderdag

Heeft mijn binkie een verrassing voor me als ik thuiskom. Zijn allereerste tand is er, na maanden wiebelen, uit en hij vindt het helemaal geweldig. Hij is zo trots, omdat hij nu ook al een grote mensentand heeft. Benieuwd hoe lang het duurt voordat de tweede wiebeltand er uitvalt.

Vrijdag

Loop ik een heerlijk rondje, ga ik nu wel weer over de drie kilometer heen. Ook heb ik besloten, dat wanneer het zondag niet lukt, ik het los ga laten. Blijkbaar heeft mijn lichaam zich dan nog niet genoeg hersteld. Wat dan weer komt door de fibromyaglie. Dit kon je eerder al lezen in de runningtag.

’s Middags versieren de kinderen de paastakken. Zo leuk om te zien hoe groot ze dan alweer zijn.

Zelf decoreer ik de rest en ik word helemaal blij van mijn lente c.q. paashoekje. Vooral de accessoires van Søstrene Grene, de gekleurde en houten paashaasjes, vind ik helemaal geweldig.

Vanavond hebben we een logeetje in de vorm van Ed met de rijmpet. Dit keer logeert hij bij mijn bink.

De man en ik hebben eindelijk weer eens een datenight. We gaan naar Di-rect toe en hoewel ik moe ben en weinig zin heb, gaan we wel en wat was het geweldig. En ik vind het zo tof dat ik met Spike en Matteo op de foto mag, dat mijn avond echt niet meer stuk kan.

 

Zaterdag

Ga ik samen met mijn vriendin naar Creativelife, waar we heerlijk shoppen, knutselen en vooral heel veel kletsen. Van de week kun je alles lezen over Creativelife.

Mijn tuttebel vermaakt zich ondertussen prima, want ze krijgt alle aandacht van de man, aangezien mijn binkie een feestje heeft. Ik krijg deze foto op de app. Zo mooi!

Zondag

Blijf ik wat langer liggen en besluit ik om niet te gaan lopen. Het weer nodigt ook niet uit om te gaan trouwens. Slecht excuus, maar ik heb gisteren zoveel gelopen, dat ik mijn lijf echt rust moet gunnen.

Aan het eind van de ochtend gaan we op visite bij mijn schoonmoeder. Waar de kinderen heerlijk spelen en wij gezellig kletsen.

Als we terug zijn kijken we uiteraard de Formule 1 en Ed met de rijmpet kijkt gezellig mee.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen