Schoolfotograaf, zusje en de Harbour run – Mariekes Weekly 40-2019

Er staat weer een nieuwe Mariekes Weekly voor je klaar. Afgelopen week mochten de kinderen samen op de foto bij de schoolfotograaf, kwamen mijn lieve zusje en neefje op visite en liep ik eindelijk de Harbour run.

Maandag

Mag ik met mijn binkie mee naar de voetbal, waar hij erg lekker traint. Ik zet hem op de foto, maar helaas zijn er teveel gezichten te zien, waardoor ik de foto niet op mijn blog kan plaatsen.

Dinsdag

Loop ik door het park terug naar mijn auto en mag ik even genieten van de zwanen die er rondzwemmen in de parkvijver.

Woensdag

Werk ik een halve dag, omdat de kinderen ’s middags samen naar de schoolfotograaf mogen om op de foto te gaan. Ik ben erg benieuwd naar deze broer-zus foto, want de foto die ik al heb gemaakt van ze, was al erg leuk.

Na de foto’s rijden we naar Daka Sport in Rotterdam, waar we toffe voetbalschoenen scoren voor mijn binkie. En aansluitend trakteer ik ze op Burger King, tenslotte is het een feestje, want ik ben nooit vrij op woensdagmiddag natuurlijk.

Bij Xenos koop ik nog een te schattig egeltje voor in mijn herfsthoekje.

Donderdag

Als we gegeten hebben, stoei ik nog even met de kinderen. (En ja deze muur moet nog steeds geverfd worden, klusje staat gepland voor de winter).

Vrijdag

Mag ik naar de nagelstyliste toe, waar ik mooie herfstkleurige nagels krijg.

Omdat ik nog tijd over heb voor de kinderen opgehaald moeten worden, ga ik nog even naar de Action. Waar ik alvast wat toffe kerstversiering meeneem.

Mijn bink neemt twee van zijn vriendjes mee naar huis, wat een drukke en gezellige bedoeling is. Mijn tuttebel boft enorm met zo’n broer, want met alles wat ze doen, mag ze gewoon mee spelen. Echt superlief.

Er komen twee pakketjes binnen. Eentje van Kleine Giraf, waarin een sleutelhanger van Sophie de Giraf zit. Met deze sleutelhanger steun je in de maand oktober Pink Ribbon. Hoewel de sleutelhangers momenteel zijn uitverkocht, kun je ze nog wel bestellen, de levertijd is alleen wat langer.

Het andere pakketje is van Miek in Vorm, die van ieder pakketje, hoe klein ook, echt iets leuks weet te maken.

Zaterdag

Zijn we al vroeg op, want er mag weer gevoetbald worden en hoewel het droog is, is het wel behoorlijk fris langs de lijn. De jongens verliezen met 6-5, maar ze waren gelijk aan elkaar, dus is het ook niet zo erg. Er werd in ieder geval leuk gevoetbald.

De kinderen hebben nieuwe schoenen nodig, dus gaan we met zijn vieren shoppen bij Van Haren. We slagen voor allebei goed.

Mijn lieve zusje en neefje komen ook gezellig op visite. En het is heerlijk om ze weer te zien en te kunnen kroelen met mijn schattige neefje.

Zondag

Na een aantal maanden wachten is vandaag de Harbourrun. Helaas heb ik behoorlijk last van mijn fibromyalgie. Maar ik ben wel gegaan. Hoe de run was kun je van de week in een speciale blog over deze run lezen. Wel had ik hele goede supporters bij me en dat was echt top!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen