Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 09-2021 – ziekenhuis, coronatest en quarantaine

Als we dachten dat we alles wel gehad hadden, dan was geloof ik afgelopen week wel echt een beetje het dieptepunt. We mochten naar het ziekenhuis voor de man, deden een preventieve coronatest en belandden uiteindelijk ook nog gezellig met zijn vieren in quarantaine. Je leest er alles over in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

Vandaag mogen de kinderen na een week vakantie weer lekker naar school toe. Iets waar ze allebei weer ontzettend veel zin in hebben. Wij mogen vandaag naar het ziekenhuis toe. De man mag naar de kaakchirurg en de mondhygiëniste, alles ter voorbereiding van het behandelplan.

De kinderen mogen heerlijk een middagje bij mijn vriendin en haar gezin spelen.

‘s Avonds slaapt mijn tuttebel naast me, omdat de man zich niet zo lekker voelt en het koud heeft. In haar kamer is het wat fijner voor hem dan onder het raam in onze kamer.

Dinsdag

Ik mag weer lekker een ochtendje knallen. Deze week werk ik voor het eerst acht uur en ik vind het echt heerlijk om vandaag drie uurtjes te werken.

De man en ik gaan een rondje lopen als ik klaar ben met werken en uiteraard wordt er ook weer gefotografeerd.

De man is nog steeds niet lekker en besluit om een coronatest te laten doen, omdat hij volgende week geopereerd moet worden. Om een en ander uit te sluiten en omdat mijn bink ook een snotneus heeft, besluiten we ons preventief te laten testen. De kinderen en ik kunnen binnen twintig minuten terecht, wat echt heel fijn is. De kinderen doen het echt heel erg goed en krijgen van het testteam een diploma mee naar huis, waar ze heel trots op zijn. Petje af voor de GGD.

Voor de nieuwe challenge van de Sunfield Backpacker maak ik een foto van mijn tuttebel tijdens golden hour. Ik vind de foto echt heel erg gaaf geworden.

Woensdag

Woensdag wasdag en hoe? Ik had vanmorgen nogal haast, iets met de belastingaangifte willen doen, ook nog haren moeten wassen en op tijd beginnen met werken. Gelukkig lukte het me om het voor 50% droog te föhnen. Maar lang leve de Magical Flaxseed gel en het Bye bye frizz serum, die mijn haren lekker laten krullen.

Nog wachtend op de uitslag van de coronatest van mijn bink (de man, mijn tuttebel en ik zijn alle drie negatief getest) maakten we snel even foto’s van de nieuwe kleding van mijn olijke duo.

Mijn nieuwe spiegel voor boven het buikkastje in de slaapkamer is binnengekomen en nu is het echt helemaal af. Ik ben echt zo ontzettend blij met het eindresultaat.

We lezen sinds de vakantie weer lekker iedere avond voor, mijn bink lees ik voor uit de Gorgels en mijn tuttebel uit Otje. Zo leuk om op die manier even één op één tijd met ze te hebben.

Ik heb een gave webinar van Nicole den Herder over het maken van flatlays. De webinar is echt ontzettend leerzaam.

Donderdag

Eindelijk het verlossende telefoontje van de GGD voor mijn bink. Al had ik deze geloof ik liever niet gehad. De uitslag van de coronatest is namelijk positief. Iets wat we totaal niet hadden verwacht, omdat wij negatief getest zijn. De man belt meteen school en haalt mijn tuttebel op, aangezien we haar wel naar school hadden gebracht vanmorgen.

Vrijdag

Ik ben in een opstandige bui en omdat ik al heel lang mijn trouwjurk aan wil doen, maar het nooit deed in verband met een lading stof die er op de hoes ligt, trek ik hem nu gewoon van de kast. De jurk zit een stuk ruimer dan negen jaar geleden en dat is dan wel weer fijn.

Mijn tuttebel wil mijn jurk ook even aan en ze vindt het echt helemaal geweldig.

Ondanks dat het niet heel warm is, ga ik lekker buiten op het balkon in de zon onder een dekentje zitten en lees ik de hele middag verder in Gossip Girl. Je kunt nog steeds meedoen aan de winactie.

Het is weer fresh flower Friday, heel fijn als er aan gedacht wordt en je verse bloemen krijgt.

Zaterdag

Als het even tegenzit dan eet je gewoon vlaai. Tuurlijk gaan je problemen er niet van weg, maar het is wel lekker. Gelukkig kwam mijn vader vlaai brengen.

Om toch ook nog wat lichtpuntjes te hebben voor de komende maanden ben ik alvast op zoek gegaan naar een vakantiebestemming. Maar binnen Nederland valt dat nog niet mee, de campings van onze voorkeur zijn al helemaal volgeboekt, maar hopelijk kunnen we binnenkort toch iets boeken.

Zondag

Ik doe tot het weer mag gewoon alsof ik sportief ben, dat appte ik naar mijn vriendinnen, maar in werkelijkheid voel ik me allesbehalve sportief. Het is weer wat donkerder in mijn hoofd en dat komt alleen maar, omdat ik niet naar buiten kan om te gaan wandelen. Mijn hoofd kan ik niet leeg maken op die manier en loopt dus over.

Gelukkig zijn er nog genoeg series te bingen en dat doe ik dan ook met Temptation Island USA.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.