Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ed Sheeran, Monsterjam en fietsen zonder zijwieltjes – Mariekes Weekly #26

Wat een week was het weer zeg. Ik heb echt enorm genoten van Ed Sheeran, mijn mannen die samen een mannendag hadden en mijn binkie en tuttebel, die ineens besloten zonder zijwieltjes te fietsen. Zo maar drie hoogtepunten van deze week. De rest lees je uiteraard hieronder in de nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Hebben we wat moeite met uit bed komen. Zeker mijn tuttebel ligt er nog heerlijk bij.

‘s Avonds heb ik een oudergesprek van mijn binkie. En ik ben echt heel erg trots op hem. Hij gaat lekker naar groep 2, maar wel met extra uitdagingen, omdat hij zich anders gaat vervelen.

Dinsdag

Heeft mijn tuttebel alvast modderdag, lekker buiten spelen en vies worden. Officieel is dit pas op 29 juni, maar dan zijn er niet zoveel kindjes op de opvang.

Woensdag

Zet ik mijn knappe bink even op de foto, omdat ik zo trots op hem ben. En zo fijn dat hij nog niet echt last heeft van onzekerheid, iets waar ik wel last van heb, helaas.

Donderdag

Starten we ‘s ochtends rustig op, kijken de kinderen Paw Patrol en gaan we daarna naar ons werk, de opvang en school.

Vrijdag

Mijn tuttebel en ik brengen samen mijn binkie naar school. En genieten van onze tijd samen, want dat is wel echt nodig, aangezien dat er de laatste tijd nogal bij ingeschoten is, door de drukte met werken. Ze wil graag op de foto met haar trouwjurk (bruidsmeisjesjurk van vorig jaar, alleen dan wel een maatje groter ;))

De winnaar van de creahop is bekend en ik maak het pakketje klaar voor verzenden.

Mijn tuttebel speelt ondertussen heerlijk met haar Playmobil. Zo kan ik eindelijk mijn Milly Pie weer bijwerken, want ik liep slechts een maand achter.

Rond drie uur gaan we de kinderen bij vrienden brengen, die een nachtje oppassen, want wij gaan naar Ed Sheeran. Wat echt een supergaaf concert is, die man is echt geweldig met een gitaar en microfoon. Alleen jammer dat het zolang licht blijft, daardoor miste ik sfeer in de Johan Cruijff Arena.

Zaterdag

Beginnen we de dag met een leuke teatopic. Ik zou wel in het buitenland willen wonen, het liefste in Italië. Een eigen camping beginnen, dat lijkt me echt geweldig. En jij?

We halen de kinderen op en daarna ook meteen de vouwwagen, want we moeten nog het een en ander nakijken. ‘s Middags gaat de man met mijn bink naar Monsterjam in de Kuip, waar ik vorig jaar kaartjes voor heb gewonnen bij Nicole. Hij vindt het echt helemaal geweldig.

Fotocredits: de man 😉

Mijn tuttebel vermaakt zich ondertussen met haar vriendinnetje in het zwembad, terwijl ik gezellig met haar ouders klets.

Zondag

Loop ik om tien over half zeven al buiten in de, dan al, warme zon. Het gaat al beter dan vorige week, dus loop ik weer een paar honderd meter verder dan vorige week. Overigens loop ik niet meer met Evy, omdat ik dan echt naar de wandelmomenten uit kijk en op die manier houd ik het gewoon niet goed vol. Zonder Evy, maar met Ed Sheeran, loop ik veel langer achter elkaar, waardoor de wandelmomenten minder en korter zijn.

Overigens mag ik het oerwoud boven mijn ogen ook wel weer eens bij laten werken, binnenkort maar weer eens even regelen, want dit ziet er echt niet uit.

Aan het eind van de ochtend gaan we de vouwwagen opzetten. En er lopen meteen twee stuiterballen rond, die wel heel graag op vakantie willen. Het liefste nu al. Maar helaas moeten we nog vijf weken wachten.

In de middag mogen de kinderen nog even lekker afkoelen bij hun vriendinnetje in het zwembad. En stappen ze beide, tot onze verbazing, op de fiets zonder zijwieltjes en fietsen, hetzij wat onzeker en slingerend, zo weg. Maar ik ben echt trots op allebei. Nu vooral flink blijven oefenen met ze.

Fotocredits: mijn lieve vriendinnetje

Superleuk om dit weekend, vol hoogtepunten, zo te eindigen.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 3 juli 2018 / 4:37 pm

  Wat knap!!! Zonder zijwieltjes, whiehoe! En wat een prachtige foto van jouw mannetje bij monster jam!

  • Marieke
   Auteur
   5 juli 2018 / 8:27 pm

   Ik ben ook zo trots op ze!
   Ja hè? Manlief mooi gemaakt!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.