Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Drie – de première – review

Zaterdag was het dan eindelijk zover, na een paar weken wachten, mochten Luca en ik eindelijk naar de première van theatervoorstelling Drie in het Maaspodium.

Uitnodiging

Na de uitnodiging, die Giulia en ik ontvingen voor de voorstelling Duimelot, kreeg ik ook nog een uitnodiging voor de voorstelling Drie. Maar niet zomaar een voorstelling. Samen met Luca mocht ik naar de première van deze voorstelling. Drie is een voorstelling voor kinderen vanaf vier jaar, maar ook voor volwassenen is het erg leuk.

Waar gaat Drie over?

Drie gaat over een drieling van vier, die besluit weg te lopen van huis, omdat ze naar een andere school toe moeten. En dat willen ze niet. Onderweg beleven ze allerlei avonturen.

Wat vond Luca ervan?

Ik heb zo genoten van Luca. Hij vond het echt geweldig. En kroop zo nu en dan bijna in mij als hij moest lachen. Toen ik hem vroeg wat hij het allerleukste vond van de voorstelling. Kreeg ik als antwoord “als ze moeten huilen”. Ik moet zeggen dat ze ook wel hilarisch goed konden huilen.

Vind ik het een aanrader?

De voorstelling krijgt van mij echt een hele dikke vette JA! Het is echt een hele leuke voorstelling. En wat ik vooral heel erg knap vind, is dat ze eigenlijk bijna de hele voorstelling alles zittend doen. Zelfs als ze gaan lopen.

Zijn er dan helemaal geen minpuntjes?

Nou misschien een heel kleintje. Ik vind persoonlijk, dat er soms woorden gebruikt worden, waarvan ik denk dat het voor een vierjarige wat ver gaat. En dan moet je denken aan woorden als debiel en imbeciel. Gelukkig slaat Luca dat niet op als hij dat een keertje hoort, maar dat had denk ik wel anders gekund. wat subtieler.

Maaspodium

Drie speelt nog diverse keren dit jaar in het Maaspodium. Meer informatie hierover vind je op de website van Maaspodium.

Andere voorstellingen

In de voorjaarsvakantie zijn er in het Maaspodium nog veel meer voorstellingen te zien, zoals Panama (2+), Maanzucht (4+) en LEF (6+). De volledige agenda van Maaspodium vind je hier.

Wanneer ben jij voor het laatst naar een voorstelling geweest? Ik lees het graag hieronder.

Deze blog kwam tot stand middels een samenwerking.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 23 februari 2018 / 5:09 pm

  Interessante voorstelling, ga meteen even kijken of dat ook hier in de buurt komt.

  • Marieke
   25 februari 2018 / 9:01 pm

   1 mei spelen ze in Zwolle 🙂

 2. 22 februari 2018 / 1:27 pm

  Leuk dat is mijn city 😉
  Er is hier altijd zoveel te leuks te zien en te doen.

  • Marieke
   22 februari 2018 / 11:43 pm

   Oh echt? Wat leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.