Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Kerstviering, kerstlunch en kinderfeestje – Mariekes Weekly #51

Afgelopen week was lekker druk, zo hadden we kerstviering bij de kinderen op school en gaf Luca zijn kinderfeestje. Maar gelukkig hebben we nu een weekje vakantie en kunnen we even lekker bijkomen.

Maandag

Luca is op de bso begonnen met het overtrekken van dieren met behulp van de iPad en wil dat thuis ook, maar helaas voor hem lukt dat nog niet zo.

‘s Avonds ga ik lekker naar de kapper toe, dit keer geen foto, want die ben ik gewoon vergeten te maken.

Dinsdag

Als ik thuis kom ga ik meteen vol aan de bak met koken, voor zowel vandaag als morgen. Anders redden we het morgen niet met de kerstviering van de kinderen.

Woensdag

Als ik de kinderen ophaal van de bso, zit Giulia te tekenen. Ik blijf het bijzonder vinden hoe zij poppetjes tekent.

Na het eten gaan we snel richting school, waar de kinderen een kerstviering hebben. Manlief gaat met Giulia mee en ik met Luca. Helaas zijn er maar weinig foto’s van in verband met de AVG wetgeving.

Thuis ga ik meteen een chocolade taart maken voor de kerstlunch op mijn werk.

En ik pak ook nog wat cadeautjes in voor mijn twee directe collegaatjes. Gewoon omdat het kan.

Donderdag

Trek ik lekker mijn foute kerstjurk aan met een enorme eland op mijn buik. Ik vind het helemaal geweldig. En zelfs mijn collega’s worden er blij van. Gelukkig ben ik tijdens de heerlijke kerstlunch niet de enige.

Vrijdag

Ga ik meteen boodschappen doen, nadat ik de kinderen op school heb gebracht. Bij beide supermarkten kun je een kanon afschieten, wat wel echt superfijn is. Ik ben dan ook met een uur weer thuis. Zo hoef ik maandagochtend alleen nog de laatste dingetjes te halen.

Ik kreeg van By Bird nog wat inpakspul binnen en versier daarmee nog wat cadeautjes. Alleen van de foto word ik al helemaal blij.

Luca heeft ‘s middags zijn kinderfeestje. En samen met de moeder van één zijn vriendinnetjes brengen we de middag met zijn achten door in Monkeytown. Blijft toch prettig om ze lekker daar druk te zien doen, in plaats van bij je thuis en dan heb ik het nog maar niet over de rommel die je dus niet hebt.

Tegen half zes zijn we weer thuis en kijken we naar het laatste halfuurtje van Evers staat op – De Finale. Wat ga ik die gasten missen zeg ‘s ochtends. Radio 538 zal in ieder geval nooit meer hetzelfde zijn.

Zaterdag

Overdag gaan we alvast kerst vieren bij mijn schoonmoeder. En het gebeurd niet vaak, maar ik vergeet gewoon foto’s te maken.

‘s Avonds gaan we naar de lichtjesparade op het winkelcentrum.

Op Facebook kon je meedoen aan de winactie voor een stationerypakket.

Tijd om de winnaar bekend te maken. En de winnaar is:

Gefeliciteerd Maaike, je mag een mailtje met je adres sturen naar marieke@mariekeblogt.nl

Heb je nu niet gewonnen? Houd dan mijn blog in de gaten, want binnenkort geef ik nog zo’n pakket weg op mijn blog.

Zondag

We hebben een heerlijke chillzondag met zijn viertjes. De mannen bouwen samen met Lego, terwijl Giulia en ik samen puzzelen.

Omdat ik toch wat onrustig ben, ga ik samen met mijn vriendin en onze meiden nog even shoppen bij Tuinwereld. En ondanks dat onze spoken best druk zijn, hebben ze wel goed geluisterd.

Als ik thuis kom, plof ik lekker in mijn hoekje van de bank genieten van mijn uitzicht en de serie Baby kijken. Aanrader op Netflix.

Toen zat de week er alweer op. En kijken we uit naar komende week. Heerlijk genieten van een weekje vakantie, samen zijn met familie en heel veel eten. En ik mag met de kinderen naar het Maaspodium toe.

Hebben jullie afgelopen week ook kerstviering gehad op school?

Volg me ook op Facebook, Pinterest en Instagram.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  • Marieke
   Auteur
   27 december 2018 / 9:47 pm

   Dank je wel, dat was het 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.