Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye March – Mariekes Monthly #3

De maand maart was fijn, maar ook emotioneel, omdat zowel Erik als ik afscheid moesten nemen van onze werkgever. Wat er nog meer gebeurde lees je in de nieuwe Mariekes Monthly.

Op weg naar minder Marieke

Wat afvallen betreft was maart een goede maand. Ik haalde eindelijk na twaalf weken mijn eerste streefgewicht. Wat enorm motiveert, maar ondanks dat liet ik me wat eten betreft wel weer wat meer gaan. Dus moet ik wel weer even wat strenger worden voor mezelf in de maand april.

Hardlopen

Ook het hardlopen gaat nog steeds lekker, ondanks dat ik een keer niet ben gaan lopen. Gelukkig heb ik dat ruimschoots goed kunnen maken door extra te wandelen met collega’s tijdens de pauzes.

Uitstapjes

Ook deze maand hebben we weer leuke uitstapjes gemaakt. Zo zijn we met de kinderen naar Bob de Bouwer geweest in de bioscoop. En ging ik met mijn vriendin naar Creative Life, hierover lees je komende week meer op mijn blog. En ik ging onverwachts met collega’s uiteten, wat echt heel erg gezellig was.

Kinderen

We mochten nog even genieten van sneeuw. Naast een bezoek aan de bioscoop, ben ik met de kinderen ook weer naar Monkey Town geweest en hebben we een bezoek gebracht aan de oriënterende sportdag die bij ons in de stad georganiseerd werd. Gym vonden ze allebei toch wel het allerleukste om te doen. Ook hebben we heerlijk gewandeld, terwijl de kinderen fietsten. Wat vonden ze dat heerlijk en wij ook.

Helaas mochten we met Giulia ook naar het ziekenhuis toe voor een bezoek aan de oogarts. En heeft ze sinds een week een bril en pleisters.

Afscheid nemen

En toen was half maart daar ineens, geheel onverwachts, het afscheid van mijn collega’s. Gelukkig voor mij is het tijdelijk en worden we gefaseerd weer bij elkaar gevoegd in het nieuwe bedrijf, waar we vanaf 1 april allemaal werken.

Ook Erik mocht afscheid nemen van zijn collega’s. En ondanks dat we dit al een jaar weten, valt het niet mee om het zomaar achter te laten.

Blogweetjes

Uiteraard zijn er ook weer blogweetjes. Het aantal bezoekers op mijn blog groeit gestaag en daar ben ik jullie heel dankbaar voor. Daarnaast had ik ook weer leuke winacties, zo kon je shoptegoed winnen en kan je nu nog steeds het prentenboek Hoeveel bomen? winnen. Doe jij al mee?

April

Staat in het teken van Eriks nieuwe baan en mijn nieuwe werkgever. Daarnaast staan er nog wat leuke uitstapjes gepland, waaronder een datenight met manlief.

Wat was jouw hoogtepunt van maart?

Volg me ook op Facebook, Instagram of Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.