Bye bye April

April doet wat het wil! Zo ook met de tijd denk ik, want de maand vloog weer voorbij en dus is het weer tijd voor een terugblik.

Mamabloggers

Begin april ontmoette ik eindelijk vier andere (mama)bloggers tijdens een heerlijke hightea. Het was supergezellig en voor herhaling vatbaar.

(Fotocredits zijn voor Cynthia van Een theelepel geluk)

Vrienden

We deden leuke dingen met vrienden, zo gingen we naar Lizz 4 Kidzz met de kindjes en aten we met elkaar. Ging ik met een vriendin naar een ladiesnight bij een andere vriendin. En gaf ik de Billy & Lilly homesale, die weer erg leuk was en kocht ik leuke kleding voor de kinderen. We vierden Koningsdag met een lieve vriendin en haar kinderen.


Gezin

We hadden veel qualitytime met elkaar. Zo gingen we regelmatig gewoon even lekker naar buiten toe om te spelen in de speeltuin. Maar ook binnen werd er veel gespeeld, gekroeld en gelachen. En genoot ik van Luca (en Giulia)  tijdens zijn eerste Koningsspelen op school. En Luca speelde voor het eerst alleen buiten. 


Familie

We hadden weer een heerlijke dag met alle kinderen bij mijn schoonmoeder. En stonden we stil bij de verjaardag van mijn schoonvader. Helaas de eerste moeilijke dag van vele dagen die nog gaan komen. De kinderen kregen hier niet veel van mee en vermaakten zich prima in de speeltuin. Met Opa en Oma Vrachtwagen werd geoefend met schrijven en werden filmpjes gekeken en de kindjes mochten gezellig mee naar de Mac.
Ook gingen we gezellig met mijn zusje en zwager uiteten.


Vakantie

Luca heeft voor de tweede keer vakantie. En geniet volop van het niet naar school moeten en de extra tijd met Erik, Giulia en mij. Maar ook van het spelen met zijn vriendjes op de bso.


Creatief

Uiteraard maakte ik nog wel het een en ander. Zo haakte ik een omslagdoek. Maakte ik cadeautjes voor het juffenfeest en een rok van tule voor Giulia. En ben ik al aan de knutsel geweest voor de crea-hop die binnenkort zal plaatsvinden. Houd mijn blog in de gaten 😉


Uiterlijk

Zoals jullie misschien al wel was opgevallen ben ik meer bezig met mijn uiterlijk. Zo kocht ik al wat nagellakjes en ook nieuwe oogschaduw en lippotloodjes. En ben ik natuurlijk volop bezig met niet lijnen 😉


Al met al hadden we een heerlijke maand. En kijken we uit naar volgende maand, die in het teken staat van bruiloften. En hopelijk laat de zon zich vanaf nu ook weer wat meer zien, want ik heb wel zin in zonder jassen weer. 

Wat was jullie fijnste moment van de maand april?

Liefs Marieke

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 3 mei 2017 / 6:29 pm

  Leuk was onze meeting he! Wat hadden we trouwens lekker weer!! April was een gezellige maand. Ben blij dat je homesale geslaagd was! x

 2. 30 april 2017 / 5:13 pm

  Wat een mooie maand vol met mooie momenten. Leuke kleur trouwens op je nagels. Hou ik ook wel van.

  • Marieke
   30 april 2017 / 6:08 pm

   Dat was het zeker!!
   Dank je wel!! 🙂

 3. 30 april 2017 / 12:22 pm

  Je bent zeker meer met uiterlijk schoon bezig. Heel goed, want dat ben je waard. Lief dat je mijn naam vermeld bij de foto. Het was gezellig hé? Dikke kus

  • Marieke
   30 april 2017 / 5:59 pm

   Dank je wel! Lief dat je dat zegt!
   Graag gedaan! Ja was echt super hè! X

 4. 30 april 2017 / 8:12 am

  Wat een heerlijke maand! Ik denk dat ons kampeerweekend weg toch echt het hoogtepunt van de maand was 🙂

 5. 30 april 2017 / 7:21 am

  Zo leuk die meeting met de mamabloggers en leuk kleurtje op je nagels!

  • Marieke
   30 april 2017 / 5:59 pm

   Ja was ook zo gezellig 🙂
   Dank je wel! Inmiddels nog meer kleurtjes aangeschaft 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen