Homesale Billy & Lilly

Een homesale? Ik hoor je denken. Maar een homesale is net zoiets als een tupperwareparty, alleen in dit geval met kleding van het leuke kinderkledingmerk Billy & Lilly. 

Leuke kleding

Ik kwam zelf in aanraking met Billy & Lilly via iemand van twitter. Haar kinderen dragen altijd zulke leuke kleding, dat ik erg benieuwd was waar ze ze kocht. Nadat ze me vertelde dat het Billy & Lilly was, ben ik meteen op zoek gegaan en kwam al snel op de site. Het was liefde op het eerste gezicht. Inmiddels zijn we aardig wat jurkjes, leggings, shirtjes en rokjes verder en ik kan je zeggen, het is een geweldig merk, wat ook nog eens heel erg mooi blijft en bijna tot niet pillig wordt.

Organiseren

Maar goed terug naar de homesale. Om zo’n homesale te kunnen geven, zou ik acht personen uit moeten nodigen. Makkie, dacht ik nog. Ik heb zoveel moeders op al mijn social media kanalen, dat het binnen no time geregeld zou moeten zijn. Nou mooi niet dus. De datum was vrij snel bekend, maar te weinig mensen om het door te kunnen laten gaan. En bij de tweede datum zat ik uiteindelijk op zeven mensen. Gelukkig mocht het toch nog doorgaan en dat was wel erg fijn.

De homesale

22 oktober, eindelijk is het de dag van de homesale. Manon, consulente bij Billy & Lilly, is er al om half drie zodat alles klaargezet kan worden. Ik ben best een beetje zenuwachtig. Ook omdat er mensen komen die ik al een poosje niet heb gezien of zelfs nog nooit heb gezien. Gelukkig is mijn steun en toeverlaat, Irma (mijn beste vriendin), ook aanwezig. Om half vier is iedereen er en krijgen we een korte uitleg. Manon laat weten dat iedereen gewoon lekker in het rek mag kijken om de kleding te bekijken en aan te raken. En als we vragen hebben dan kunnen we die gewoon stellen. Er hangt een heerlijk relaxte sfeer en er wordt goed geshopt door de dames.

Wat heb ik gekocht?

Zelf koop ik borgvesten voor Luca en Giulia en nog een jurk voor Giulia. Rond half vijf zijn we nog maar met zijn drietjes en worden de verkopen bij elkaar opgeteld. Omdat ik gastvrouw ben, mag ik voor 5% van het totaalbedrag uitzoeken, wat helemaal geweldig is, als je weet dat er voor 800 euro aan kleding is gekocht. Ik heb een dilemma of eigenlijk een luxe probleem, want wat ga ik nu nog nemen. Uiteindelijk besluit ik nog een jurkje en een legging er bij te nemen voor Giulia. Ook mag ik nog een cadeautje uitkiezen. Ik ga voor een tanktop, maar aangezien het one size is, zit het net te strak. Dus schenk ik hem aan mijn lieve vriendinnetje. Die daar heel blij mee is.

Wanneer was de bestelling binnen?

De bestelling wordt vrij snel verwerkt en geleverd. De dinsdag na de homesale wordt alles in een grote doos bezorgd. Superfijn, nu is het alleen nog een kwestie van uitdelen aan de meiden.

Wat vonden de kinderen van de kleding?

Giulia vindt allebei de jurkjes, de legging en het borgvest erg mooi. En Luca vindt zijn borgvest niet echt wat. Na lang wikken en wegen, heb ik toch maar besloten om deze dan maar niet te houden.

Hieronder de kleding die ik kocht voor Giulia.

Helaas maakte ik tijdens de homesale geen foto’s, daar dacht ik pas aan toen het afgelopen was. Erg jammer, maar niks aan te doen. Bij een volgende homesale zal ik dat in ieder geval niet meer vergeten.

Bij deze wil ik Manon, nogmaals bedanken voor de superleuke homesale! Kom maar op met de zomercollectie 😉

Wat vinden jullie van het merk Billy&Lilly?

Volg:
Delen:

6 Reacties

  • Marieke
   9 november 2016 / 7:45 pm

   Leuk hè! Als ik er van het voorjaar weer een organiseer ben je ook van harte welkom hoor 😉

  • Marieke
   9 november 2016 / 7:45 pm

   Zeker! Was voor mij voor het eerst. Maar is zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben gek op die jurkjes

 1. Manon
  7 november 2016 / 7:21 pm

  Hoi Marieke
  Nogmaals bedankt dat ik mocht komen!
  Was heel gezellig!
  Tot bij de zomercollectie 😉
  Groetjes Manon

  • Marieke
   7 november 2016 / 7:51 pm

   Hoi Manon, ik vond het ook erg gezellig en tot de zomercollectie 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen